ODLEPRŠALE: Mrkićeve starlete dobile šut-kartu iz diplomatije!
Foto: Maja Mojsovski Rasevic

Napustile MSP

ODLEPRŠALE: Mrkićeve starlete dobile šut-kartu iz diplomatije!

Politika -
Osim njih, Mrkić je na sumnjiv način angažovao za savetničke poslove i Vanju Hadžović poznatu po obnaženim fotografijama
1 / 4 Foto: Linkedin

BEOGRAD - Nove provokativne cice srpske diplomatije, koje su krasile naslovnice muških magazina i glumile epizode u popularnim serijama, odlepršale su iz Ministarstva spoljnih poslova.

Izvor iz Ministarstva spoljnih poslova kaže da je manekenki Mariji Grujić brineti koja se obnažena slikala u magazinu CKM, ostala bez obnovljenog ugovora o angažovanju u Ministarstvu spoljnih poslova i već traži novi posao.

- Ni glumici Neveni Ljubić Lojović koja je glumila medicinsku sestru u seriji " Selo gori, a baba se češlja" nije produžen ugovor i ona od septembra ne radi u MSP.

Dušanka Šešlija, koja takođe nema adekvatne reference, ima ugovor koji je upravo istekao, ali je ona ranije, dok je Mrkić bio šef upućena u Madrid i u toku je njeno takozvano postepeno vraćanje u zemlju. Nakon toga će i ona ostati bez posla.

Mrkićeva miljenica Danijela Pušara koja je vodila pres službu, otišla je zajedno s njim u Predsedništvo Srbije. Iako joj je ugovor u MSP istekao 24.oktobra, ona je posle tog datuma ostala na Andrićevom vencu, jer je iz MSP prešla u Predsedništvo, objašnjava izvor iz MSP.

Ivan Mrkić užurbano je pojačao svoju administraciju neposredno pred zabranu zapošljavanja u javnom sektoru, kada su angažovane i ove saradnice.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Osim njih, Mrkić je na sumnjiv način angažovao za savetničke poslove i Vanju Hadžović poznatu po obnaženim fotografijama.

( Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track