OTKRIVAMO: Bajatović vozio kao blesav da bi se video s devojkom!
Foto: Zorana Jevtić

Zašto je direktor Srbijagasa vozio 210 na sat

OTKRIVAMO: Bajatović vozio kao blesav da bi se video s devojkom!

Politika -
Mlada Mađarica s kojom je odnedavno u vezi, pravi je razlog bahate vožnje funkcionera SPS. Nek je i Mađarica, samo nek se moj Dule više skrasi, kaže otac Velimir

BEOGRAD - Dušan Bajatović, direktor „Srbijagasa“ i potpredsednik SPS, za Mađarsku je jurio kao sumanut plašeći se da ne zakasni na sastanak s famoznom devojkom zbog koje je, kako saznajemo, potpuno izgubio glavu! Izvor Kurira otkriva da Bajatović inače nije ljubitelj preterano brze vožnje, ali ovog puta je napravio izuzetak jer je išao da se vidi s nekim koga je nedavno upoznao.Hitan sastanak- Imao je hitan sastanak, što ga je omelo da stigne na vreme, pa je, ako već hoćete zbog ljubavi, rekao šoferu da nagazi kočnicu. Nikad ga nismo videli srećnog i zaljubljenog. Ne otkriva ko je devojka koja mu je zapala za oko, ali viđaju se u Mađarskoj. Njemu se više smučilo da mu devojke prilaze zbog moći i novca. Ovo je drugačije, ona i nema baš jasnu predstavu ko je on u Srbiji - otkriva blizak Bajatovićev prijatelj.Kad smo jednog od najpoželjnijih neženja pitali zašto krije romansu zbog koje je njegov vozač prekršio zakon, kratko je odgovorio:- Nema potrebe da budete maštoviti.Međutim, ova vest je i te kako obradovala njegovog oca Velimira, koji je za Kurir poručio da se nada da će neka devojka konačno smiriti njegovog sina i natera ga da se skrasi.- Nema veze da l‘ je Ruskinja ili Mađarica, samo neka više nađe neku koju će dovesti u kuću, pa da doživim da dobijem unuka ili unuku. Našoj sreći ne bi bilo kraja ako bi se naš Dule zaljubio i oženio. A on samo radi, radi. Evo, i ne viđamo ga. I kada ga vidimo, više je na telefonu nego što razgovara s nama. Daće bog da je sve što kažete tačno - iskreno će otac Velimir.Nije sve rekao policijiPodsetimo, Kurir je juče objavio da je saobraćajna policija uhvatila Bajatovića 24. jula na auto-putu Novi Sad - Subotica u službenom vozilu kojim je upravljao njegov vozač jer su išli neverovatnom brzinom od 210 na sat, a dozvoljeno je 120.Bajatović je tom prilikom policajcima rekao se zaneo i da je hitno krenuo za Mađarsku zbog sastanka koji mu je kasno najavljen.- Nemojte da me zadržavate, moram da stignem na sastanak - rekao je Bajatović, ali organima reda je prećutao da ga čeka devojka.

Zavela ga...Katarina Šišmanović
Zavela ga...Katarina Šišmanović

Sve za ljubavVEZA S KATARINOM ŠIŠMANOVIĆKako su mediji ranije pisali, 2012. godine direktora „Srbijagasa“ zavela je 16 godina mlađa voditeljka Katarina Šišmanović na snimanju emisije „Magazin In“.- Dušan je izuzetno šarmantan i duhovit, i odličan sagovornik, tako da je na snimanju bilo fantastično - izjavila je voditeljka.Međutim, iako vezu nisu negirali, ubrzo su shvatili da nisu jedno za drugo. Političar je u žižu javnosti dospeo i kad mu je nepoznata žena poklonila sliku u jednoj emisiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track