Palma: Moramo da pomognemo Vučiću

Lider JS organizovao koktel

Palma: Moramo da pomognemo Vučiću

Politika -
Sad je na nama da pomognemo Vladi, da ne sedimo skrštenih ruku i da svi u narednoj godini štedimo, a onda će biti i rezultata, rekao je Palma

JAGODINA - Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma organizovao je u sredu uveče tradicionalan novogodišnji koktel, na kojem je bilo više od 4.000 zvanica, među kojima i šef diplomatije Ivica Dačić, ministar odbrane Bratislav Gašić i pevač Aca Lukas, koji je bio zadužen za veselu atmosferu.Marković je pozvao sve političke partije u Srbiji da se udruže u 2015. i pomognu premijeru Aleksandru Vučiću u sprovođenju reformi.- Napravljen je dobar ambijent. Zahvaljujući održavanju samita Kine i 16 zemalja jugoistočne Evrope u Beogradu, Srbija je označena kao lider u regionu. Sad je na nama da pomognemo Vladi, da ne sedimo skrštenih ruku i da svi u narednoj godini štedimo, a onda će biti i rezultata - rekao je Palma i nastavio:- Moramo da pomognemo Vučiću, ne može on sam da sprovede reforme bez institucija, bez svih nas koji se bavimo javnim životom - istakao je prvi čovek Jagodine. Prema njegovim rečima, nije lako dovesti strane investitore u državu koja ima ružnu etiketu kakvu je imala Srbija, ali je zahvaljujući Vučiću i Dačiću ona skinuta, pa je sada mnogo lakše(S. I. - S. S.)

Marković ukorio GašićaĆUTI DOK GOVORIMDok je držao govor, Palmi nije se svidelo što je ministar odbrane Gašić u jednom trenutku paralelno razgovarao s nekim, pa se nije ustručavao da ga opomene.Gašiću, ako možeš da ćutiš dok Vučić govori, ima da ćutiš i kad ja to radim - odbrusio je Palma ministru, a onda dodao da se šali i da mu je to dozvoljeno jer su dugogodišnji prijatelji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track