Poslanik SNS kupio pet skupih tašni „majkl kors“
Foto: Marina Lopicic

Rezultati posete parlamentaraca SAD

Poslanik SNS kupio pet skupih tašni „majkl kors“

Politika -
ŠIROKO Poslanik SNS iskeširao više od 1.000 $ za torbe, koje je dao ženi i ćerkama, a jedan komad završio je u rukama predsednice Skupštine

BEOGRAD - Igor Bečić, poslanik SNS, kupio je pet tašni „majkl kors“ tokom boravka u SAD, a jednu je poklonio predsednici Skupštine Srbije Maji Gojković?!Tokom dvanaestodnevne posete srpskih parlamentaraca SAD od 14. do 26. septembra, u okviru programa „Otvoreni svet“, Bečić je iskoristio vreme za šoping, pa je dizajnerskim tašnama, pored Gojkovićke, obradovao i suprugu i kćerke.

Kako saznaje Kurir, Bečić se hvalio da je Gojkovićki kupio tašnu „jer ga je pustila na put“.- Bečić je pričao da je kupio pet tašni „majkl kors“, a da je jednu odmah namenio Maji Gojković „jer ga je pustila u SAD“. Oko ženine torbe bio je na ozbiljnim mukama jer nije mogao da se odluči koja bi mogla najviše da joj se svidi, te je jednu od njih slikao telefonom i poslao joj fotografiju kako bi ona aminovala određeni model - kaže izvor našeg lista i dodaje:

Cena prava sitnica- Tu tašnu je Bečićeva žena nosila na svadbi kod Aleksandra Jovičića, poslanika SNS, koji se nedavno oženio i svi su je zadirkivali: „Je l‘ ti to američka tašna?“Iako cena jedne ove tašne u Srbiji ide i do visine prosečne plate, u Americi su daleko jeftinije - od 200 dolara pa naviše, u zavisnosti od modela i materijala od kojeg su izrađene. U svakom slučaju, i da je kupio najjeftinije modele, to znači da je Bečić dao praktično celu svoju platu za pomenute tašne.Kuriru su ovu informaciju potvrdila dva nezavisna izvora, ali Bečić tvrdi da ništa od navedenog nije tačno. Ovaj naprednjak je kroz dva telefonska razgovora pokušao da ubedi novinara da nije kupio nijednu tašnu.

Ovajdila se... Maja Gojković
Ovajdila se... Maja Gojković

U laži su kratke nogeBečić: Nisam kupio nijednu tašnu. Lažu. Ništa nisam kupio.Novinar: Da, ma vi i ne znate šta je „Majkl Kors“...Bečić: I ne znam šta je. Šalim se. Znam. Stvarno nisam kupio nijednu tašnu. Kupio sam Maji Gojković neku sitnicu, ono što se kupuje po aerodromima.Novinar: Šta?Bečić: Obično ono što se kupuje kolegama. Neku figuricu. U Turskoj sam kupio ratluk da počastim kolege. Koje tašne?Novinar: U Americi su te tašne jeftinije.Bečić: Pa i nisu. (tišina) Tako sam barem čuo.Iz pres službe predsednice Skupštine poručili su da Maja Gojković nije dobila nikakav poklon od Bečića.

I Dragica nosi „kors“KUNE SE DA NIJE ČASTIO PRVU DAMUI prva dama Srbije Dragica Nikolić uslikana je pre nekoliko dana s crnom kožnom tašnom ovog brenda. Pozvali smo Bečića da ga pitamo da nije i suprugu svog nekadašnjeg lidera častio ovim komadom, kad već deli tašne ko bombone, a on nam je odgovorio:- Prestanite više s tim tašnama. Potpuna neistina, laži. Nemam ništa s tim. Nikome ništa nisam kupio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track