RISTIČEVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Očekujem da me u Skupštini UJEDU za nogu!
Foto: Printscreen

NE PRESTAJE

RISTIČEVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Očekujem da me u Skupštini UJEDU za nogu!

Politika -

Glavna tema u medijima poslednjih dana je "cirkus" koji je nastao u Skupštini zbog verbalnog "okršaja" poslanika Pokreta Dosta je bilo i poslanika Marijana Rističevića.

"Okršaj" je usledio nakon što je Rističević, koji je govorio o nasilju nad ženama, ali i o stečaju, pokazao fotografiju s jedne proslave na kojoj je učesnicima hrana "servirana" na telu nage žene.

Marijan je napravio pometnju među poslanicima i kada je na svom Tviter profilu napisao da demokrate koriste bolest ćerke svog poslanika Dejana Nikolića za napad na vlast.

Nakon skandala, narodni poslanik Marijan Rističević je u emisiji "Amidži šou" odlučio da objasni svoje, po mišljenju mnogih, neprimerene izjave.

foto Printscreen
foto Printscreen

"Pojavila se tamo neka čudna grupa ja ih zovem 'nikad im dosta nije bilo', gatara tračara i oni su se pojavili do moje klupe, jedna gospođa me je pljunula, druga uštinula, treći opsovao majku, ja očekujem da me sledeći put ujedu za nogu. Ako se žena bavi nekim gatanjem, onda ne znam zašto je to uradila, to može da bude i opasno, ali sve u svemu to se nastavilo. Zbog jedne moje izjave u kojoj ništa nisam rekao, ali se poteglo pitanje sledećih dana moje odgovornosti - nije bitno šta je on rekao već treba da odgovara zbog onog što smo mi rekli da je on rekao, tako da se to nastavilo. U petak je bilo psovanja i na kraju sam ja postao grešnik bez greške i krivac bez krivice. Svi vole da im se kaže transparentno, istina o svakom dinaru, a kad sam ja to rekao naprosto gotovo da su podivljali. Mislim da postoji neka strategija da ovo izgleda ovako, ubuduće im nećemo dati priliku, ja sam se zato izvinuo jer nisam znao na čega su spremni moji politički protivnici, ja ih najbolje poznajem. Ja se nadam da će se smiriti ukoliko oni shvate da bez obzira koliko kamenja bace na mene, da ću ja od tog kamenja napraviti neki most put", rekao je Rističević u emisiji Amidži šou.

foto Printscreen
foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track