SASLUŠANJE ZBOG SNIMKA: Policija privodi zbog videa o ubacivanju glasačkih listića!
Foto: PrintScreen YT

SASLUŠANJE ZBOG SNIMKA: Policija privodi zbog videa o ubacivanju glasačkih listića!

Politika -

Policija privela na saslušanje više osoba koje se dovode u vezu sa navodnim ubacivanjem glasačkih listića u kutije.

Kako Kurir nezvanično saznaje, policija je privela više osoba koja se dovode u vezu sa navodnim ubacivanjem glasačkih listića u kutije.

U toku je njihovo saslušanje.

Podstimo, MUP Srbije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal pokrenuo je u ponedeljak istragu povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, na kome se vidi ubacivanje u kutiju listića koji liče na izborni materijal, kako bi se utvrdilo da li su oni validni.

Tim povodom na razgovor u policiju je bio pozvan i muzičar Predrag Gostović koji je snimak postavio na društvenu mrežu Tviter.

On je rekao da snimak nije njegov, to jest da ga je pronašao na internetu, i dodao da policija zna identitet osobe koja ga je originalno postavila na mreže.

Gostović je rekao da je snimak pronašao na stranici pod nazivom "Dnevna doza SNS botova" na Fejsbuku, da ga je sačuvao u svom tabletu kako bi ga podelio i na Tviteru, ali da je u međuvremenu osoba koja ga je prvobitno šerovala na mreže obrisala.

"Delovalo mi je važno, pa makar bila i zezancija, ali kada je originalni aploud obrisan, bilo mi je jasno da je to neko od Vučićevih pristalica postavio kako bi sirotinji pokazali šta se radi po Srbiji i kako je on došao na vlast", rekao je Gostović i dodao da iako zna ko je u pitanju, neće da kaže ime.

UHAPŠENI MUZIČAR POSLE PRIVOĐENJA Peca Gostović za Kurir: Posle davanja iskaza pušten sam kući!

POKRENUTA ISTRAGA: Policija ispituje snimak navodne krađe glasova

NAKON PISANJA KURIRA PUŠTEN PRIVEDENI MUZIČAR: Peca Gostović hapšen zbog tvitovanja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track