ŠEŠELJ OTEO TOMI MISICU: Helena se aktivirala kod radikala!

Šta to radiš, kume

ŠEŠELJ OTEO TOMI MISICU: Helena se aktivirala kod radikala!

Politika -

Nekadašnja mis Jugoslavije tvrdi da će s liderom SRS s vlasti srušiti šefa države, sa kojim je nekad živela i koji joj je pisao pesme

Helena Mihić, nekadašnja mis Jugoslavije, kojoj je predsednik Srbije Tomislav Nikolić pisao ljubavne pesme i koju je čak i zaprosio, učlanila se u SRS Vojislava Šešelja, s kojim namerava da ruši šefa države, otkriva Kurir!Mihićeva je, kako nam je priznala, član SRS postala po povratku Šešelja iz Haga, a planira i da se politički aktivira. Šešeljem je, kaže, oduševljena.- Voja će rastrgnuti Tomislava na izborima! Vidim ga kao budućeg predsednika, a Aleksandra Vučića kao premijera. Odličan je! Voji sam rekla da je on zaslužan za Vučićev uspeh i da je zaista odličan. A Toma... Meni bi bilo ispod dostojanstva da mi tako prave smešne javne intrige. Dala bih ostavku! On je predsednik koji je najviše ismevan i ponižavan u Srbiji - oplela je Mihićeva po svom bivšem partneru, s kojim je, po sopstvenom priznanju, delila i stan.

Ona tvrdi da su joj planovi, kad završi poslove u Moskvi, gde radi u jednoj naftnoj kompaniji, da aktivno počne da se bavi politikom.I dok Nikolića satanizuje, za njegovog bivšeg kuma Šešelja ima samo reči hvale.- Voja i ja se znamo 30 godina. Cenim ga kao čoveka koji ima potencijal, a naš narod je predstavio u pravom svetlu - kaže Mihićeva.Lider radikala Vojislav Šešelj uzvratio je Mihićevoj komplimente.- Ona je vrlo lepa, inteligentna, obrazovana. A što se tiče zajedničkog rušenja Tome, pa politika SRS i jeste da ga svi zajednički srušimo. I Helena može da doprinese tome, ali samo istinom, kao što je dosad uvek radila - kaže Šešelj. E. K.

Došlo mu glavePREDSEDNIK POETAHelena Mihić, nekadašnja novinarka i mis Jugoslavije, dospela je u žižu javnosti kad je objavila autobiografsku knjigu „Put do granice“, u kojoj je do tančina opisala svoj ljubavni odnos sa Nikolićem i tri pesme koje joj je posvetio „Za Helenu“, „Probušeno nebo“ i „Bežim“. Nedavno je tvrdila za Kurir i da je predsednik Nikolić zbog nje hteo da se razvede od supruge Dragice i da ju je i zaprosio preko telefona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track