ŠOKANTNO PRIZNANJE STARLETE: Ministar mi nudio posao u zamenu za seks!

Skandal: Sandra Partizan otkrila nepristojnu ponudu člana Vlade

ŠOKANTNO PRIZNANJE STARLETE: Ministar mi nudio posao u zamenu za seks!

Politika -
Čuvena grobarka Sandra Partizan, poznata po golišavim fotografijama, tvrdi da je odbila ponudu člana Vlade Srbije da je zaposli ako bude spavala s njim

BEOGRAD - Kontroverzna starleta Aleksandra Petković, poznatija kao Sandra Partizan tvrdi da joj je ministar aktuelne srpske vlade obećao državni posao ako bude spavala s njim! Ona takođe uverava da je odbila tu „nepristojnu ponudu“, ali ne želi da otkrije o kom funkcioneru je reč.- Ministar u aktuelnoj vladi, čije ime vam neću reći, ponudio mi je posao u zamenu za seks, na šta ja nisam pristala. Bez obzira na sve, ta obećanja i nepristojne ponude koje sam dobijala nisu me sputali u ambiciji da postanem poslanica i da se borim za prava žena - kaže Sandra Partizan za Kurir.

Kako tvrdi atraktivna plavuša, zgradu u Nemanjinoj posetila je prošlog meseca, tokom Dana kulturne baštine, kad je proverila kako izgleda u fotelji i to „overila“ fotografijom.

- Dve godine sam bila veoma aktivna u Srpskoj naprednoj stranci, pa ne treba da čudi otkud ja u Vladi. Tog dana sam obišla i Skupštinu. Ne znam šta je čudno u tome što sam se fotografisala. Vlada je tim za koji ja navijam i na taj način sam htela da ih podržim - kaže Sandra Partizan.

Inače, Petkovićeva je postala poznata u javnosti po podršci koju je davala fudbalskom i košarkaškom klubu Partizan, i to slikajući se obnažena. Njene tvrdnje izazvale su zgražavanje, ali i nevericu celokupne javne i političke scene u Srbiji. Ministar za trgovinu Rasim Ljajić kaže da ne veruje u to što priča Petkovićeva.

Laku noc

Ja sam spremna za derbi #Partizan

Posted by Sandra Partizan on Tuesday, 21 April 2015

- Ona preko tih budalaština koje izjavljuje pokušava da se probije na naslovne strane. Teško nama ako starlete kreiraju javno mnjenje i mogu da izjave šta im se ćefne. Nema nam spasa ako nam one kroje sudbinu - navodi Ljajić.Poslanik Srpske napredne stranke Veroljub Arsić takođe ne veruje u starletine tvrdnje i naziva ih „glupostima“.- Mislim da ta devojka laže. Njena izjava je besmislena i očigledno je da ona na taj način sebi diže cenu. Svim tim starletama jedini je cilj naslovna strana i ne biraju način da ga ispune. Verujem da je i ovde o tome reč - zaključuje Arsić.

Sandrini rani radovi- Pobedu Partizana proslavila je fotografijom na kojoj je potpuno gola- Fudbalera Stefana Babovića počastila je fotografijom gole zadnjice- Slikakala se na stadionu JNA u vešu- Istetovirala „Partizan šampion“ na dnu leđa- U čast Danka Lazovića slikala se polugola za Fejsbuk-Zbog previše golotinje Fejsbuk joj ukinuo profil

Ušla i u Nemanjinu Analitičari i kulturolozi u šoku SANDRA PARTIZAN ODRAZ VREMENA U KOJEM ŽIVIMO Politički analitičar Ðorđe Vukadinović ističe da je ovakvih incidenata uvek bilo, ali da su u poslednje vreme oni postali uobičajeni.- Ne mogu da ocenim verodostojnost tvrdnje te devojke, ali, nažalost, u jednoj atmosferi opšteg raspada, gde profesionalizam i etiku diktiraju rijalitiji, estrada i starlete ovakve stvari postaju redovne. Oduvek je bilo pojedinačnih incidenata ove vrste, ali danas se oni, izgleda, podrazumevaju - zaključuje Vukadinović.Kulturolog Ratko Božović kaže da su svi izgubili kompas i da ga ništa ne čudi, pa ni tvrdnje Sandre Partizan.- Toliko se dešava nemogućeg da će sada ono što je moguće, pristojno, normalno i racionalno postati najmanje verovatno. To je malo igra reči, ali je suštinski to. Svi su izgubili kompas. Kad može sve da se dogodi, onda ništa ne može normalno da se desi, to je prosto paradoks u kom živimo. Ako je to sve tačno, onda sam ja ostao bez teksta. Deluje neverovatno, apsurdno i skandalozno - rekao je Božović.Takođe, analitičar Branko Radun kaže da nema opravdanja za boravak starlete u Vladi i da „takve osobe“ ne treba da se pojavljuju u ozbiljnim institucijama.- To je neprimereno, nema ona šta da traži u Vladi. Zaposleni moraju da obrate pažnju koga puštaju - istakao je Radun.

ReakcijeSramota!

Aleksandra Jerkov, DSSramota jedna! Sklapaju privatne dilove, na isti način zapošljavaju, to je pravo lice SNS. Ne znam ko je dotična gospođica, ali zvuči veoma živopisno.Do posla preko preponaAleksandar Đurđev, Srpska ligaSramno je što će za 300.000 mlađih od 30 godina koji su nezaposleni ovo biti primer da put do radnog mesta vodi preko ministarskih prepona.Ne čudi me Vojislav Šešelj, SRSTakvih u Vladi sigurno ima, nimalo me to ne čudi, ali ne bih mogao unapred da sudim jer ne znam o kome je reč. Kakav je predsednik Srbije, ne mogu ni ministri da budu bolji.Državna prostitucijaSanda Rašković Ivić, DSSAko pogledamo ko su nam savetnice i ministri, onda ne treba da čudi što se prostituisanje u pravom smislu reči podiglo i na visok državni nivo.

Nema gde je nemaSPAJALI JE SA MILOŠEVIĆEMPojedini mediji su je dovodili u vezu sa sportistima, između ostalih i sa bivšim fudbalerom Savom Miloševićem. Takođe, hvalila se da je u emotivnoj vezi sa košarkašem Partizana Nikolom Milutinovim.

NOVI STARS SAZNAJE: Kristijan Golubović ukrao tašnu i pištolj ženi političara

Kada ga je uhvatila granična policija, Kristijan je pobegao i ostavio drugove u nevolji

Novi broj najtiražnijeg magazina STARS saznaje da je učesnik Farme Kristijan Golubović krao po Makedoniji, pa je tako jedne prilike ukrao tašnu i pištolj ženi političara.

Kada ih je granična policija uhvatila Kristijan je pobegao i ostavio drugove sa kojima je bio u krađi.

Ne propustite poklon magazin Stars svake srede u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track