SRPSKI MONTI PAJTON: Gradonačelnik Kraljeva otvorio SEMAFOR!
Foto: Twitter

Urnebesno

SRPSKI MONTI PAJTON: Gradonačelnik Kraljeva otvorio SEMAFOR!

Politika -

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić otvorio je danas ni manje ni više nego - semafor! Ovaj montipajtonovski prizor izazvao je lavinu komentara kako Kraljevcčana, tako i korisnika društvenih mreža.

Terzić je svečano u rad pustio semafor koji se nalazi u Karađorđevoj ulici, a događaj su ispratile i brojne medijske ekipe, jer je ovaj poduhvat lokalne vlasti prethodnih dana uredno najavljen iz Gradske uprave.

Takođe, nesvakidašnji potez gradonačelnika Kraljeva pratili su i aktivisti opozicionog Lokalnog fronta, koji su aplaudirali otvorenom semaforu.

Inače, Terzićev potez je izazvao i veliki broj komentara na društvenim mrežama, pa je tako na tviteru čak pokrenut i haštag #terzićaSemafor.

Terzić: Drago mi je da su građani zadovoljni!

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić za Kurir.rs kaže da će postavljanje semaforske signalizacije na raskrsnici ulica Skopljanske i Karađorđeve pomoći da se smanje velike gužve kao ali i saobraćajne nesreće što je bio slučaj u prethodnom periodu.

- Drago mi je da su građani Krajleva zadovoljni postavljanjem semafora. Takođe mi je drago da su zadovoljni i građani iz udruženja Lokalni front jer su prepoznali da gradska vlast radi isključivo u njihovom interesu - zaključio je Terzić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track