STEFANOVIĆ: Milanović se posvađao sa zdravim razumom
Foto: Fonet

Ministar odgovorio na nebuloze Hrvata

STEFANOVIĆ: Milanović se posvađao sa zdravim razumom

Politika -

Mi u tome više ne možemo da učestvujemo, neka oni razmišljaju o tome, rekao je Stefanović

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je juče da izjave koje prethodnih dana stižu iz Hrvatske, odnosno od bivšeg premijera Zorana Milanovića, najmanje imaju veze sa zdravim razumom i poručio da u skladu sa odlukom Vlade to neće komentarisati.

- Trudiću se da poštujem ono što je Vlada donela kao svoju odluku da članovi Vlade dalje ne komentarišu ono sto stiže iz Hrvatske. To što stiže i što vidimo svakog dana čini mi se nekako najmanje ima veze sa zdravim razumom - rekao je Stefanović.Kako je rekao, trudiće se da se uzdrži od svakog komentara.- Mi u tome više ne možemo da učestvujemo, neka oni razmišljaju o tome - rekao je Stefanović.

Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta rekao je da je lider SDP i bivši premijer Hrvatske Zoran Milanović očigledno dobro procenio da mu česta vređanja i omalovažavanja Srba i Srbije mogu biti dobitna kombinacija na septembarskim izborima za Hrvatski sabor.- Ovo je još jedan dokaz da je u Hrvatskoj i dalje dominantno mišljenje da su Srbi remetilački faktor i da je opravdano da su nekažnjeno ubijani, proterivani, diskriminisani, vređani i napadani sa jasnom porukom da nisu dobrodošli - smatra Linta.R. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track