NAJVEĆI GUBITNIK KURIROVIH IZBORA OSTAO IZA VUKA I RASIMA! Tadić: Ne priznajem rezultate!
Foto: Beta

Bez podrške

NAJVEĆI GUBITNIK KURIROVIH IZBORA OSTAO IZA VUKA I RASIMA! Tadić: Ne priznajem rezultate!

Politika -

Najveći luzer predsedničkih izbora na Kurirovoj Fejsbuk stranici je bivši šef države i lider SDS Boris Tadić.

On je ostao iza Vuka Jeremića i Rasima Ljajića sa svega 396 glasova. Iako ni na koji način ne priznaje ispipavanje pulsa građana ovim putem, kako je rekao za Kurir, činjenica je da se ovim glasanjem donekle potvrdila podrška o kojoj javnost spekuliše, a koju je Tadić izgleda izgubio.

- Ne komentarišem izbore u tabloidima. To su pitanja za nekoga ko ima manje političkog iskustva od mene - odgovorio je Tadić kroz blagi osmeh na pitanje kako komentariše Kurirove predsedničke izbore i rezultate.

Čitaoci dnevnog lista Kurir, portala Kurir.rs i pratioci naše Fejsbuk stranice već sada mogu da izaberu novog šefa države!

Večeras glasate za polufinalnu grupu E. U nju su se plasirali Aleksandar Vučić i Saša Radulović iz grupe A, odnosno Tomislav Nikolić i Boško Obradović iz grupe B.

Kurir je pokrenuo glasanje za predsednika Srbije - svi građani koji prate našu Fejsbuk stranicu mogu od 19 do 23 sata da glasaju za jednog od svojih kandidata.

Postanite pratilac naše FB stranice i izaberite novog šefa države!

PRAVILA: Po dva kandidata s najviše glasova iz svake grupe formiraju dve polufinalne grupe sa po četiri nova takmičara, odakle po dva najbolja idu u finalnu grupu.

Večeras od 19 do 23 časa glasa se samo za polufinalnu grupu E. Glasa se samo na našoj Fejsbuk stranici www.facebook.com/kuririnfo.

Napomena: Morate biti pratilac naše FB stranice. Glasate klikom na emotikon pored slike svog favorita.

Pogledajte ukratko kako je proteklo glasanje prethodnih dana:

Grupa A

Grupa B

Grupa C

Grupa D

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track