TRIFUNOVIĆ ŠOKIRAO: Šešelju sam flašom razbio glavu! ŠEŠELJ: Lažove, čeka te kazna!

Glumac otkrio da je imao fajt s vođom radikala

TRIFUNOVIĆ ŠOKIRAO: Šešelju sam flašom razbio glavu! ŠEŠELJ: Lažove, čeka te kazna!

Politika -

Naš proslavljeni glumac Sergej Trifunović nije mogao da se obuzda pa je na mitingu predsedničkog kandidata Saše Jankovića lidera radikala Vojislava Šešelja nazvao prodanom stokom i otkrio da mu je jednom prilikom flašom razbio glavu

Glumac Sergej Trifunović nazvao je predsedničkog kandidata Vojislava Šešelja prodanom stokom, te otkrio da ga je pre 27 godina, na demonstracijama, gađao flašom i pogodio u glavu.On je ovo rekao na predizbornom mitingu Saše Jankovića u Novom Sadu, kada je okupljenima ispričao da je poražavajuće „što i posle više od dve decenije istim ljudima viče da su ubice i pederi - Šešelju, malom Ivici i velikom Aleku“.- Dvadeset sedam godina kasnije ja isto vičem pederi, ubice, i isti su pederi, iste ubice. Niko ih ne juri da ih kazni, možemo samo da se oslonimo na božju pravdu da će da ih pukne neki grom u glavu, puko sam, tačno je. Tog dana smo gađali Šešelja kajsijama, ja sam ga pogodio flašom u glavu i vrlo sam ponosan na taj momenat, jer je to jedna, osim dijagnoze, jedna prodana stoka. I ti isti njihovi pomagači, mali Ivica i veliki Alek, i sada se svi oni uče demokratiji - kazao je Trifunović i potom pobrojao sva obećanja premijera Vučića koja nisu ispunjena, te dodao da ga ponižava što i posle toliko godina kuka protiv istih ljudi.Šešelj pak tvrdi da Trifunović laže kada kaže da ga je gađao flašom, a kamoli pogodio u glavu.- Gađali su me 1992. pred Skupštinom, ali njega tu nije bilo, nikad ga u životu nisam video. Nije me nikad pogodio u glavu, što znači da je lažov - kaže Šešelj, a na Trifunovićeve navode da je prodana stoka kaže:- Ko je stoka, vidi se po tome koga je krava rodila, mene nije. Sergeja je glupi bik pravio, a krava ga je rodila.Na deo priče o kažnjavanju i gromu, lider SRS odgovara rečima da će on da kazni Trifunovića kad ga bude sreo.- Što se kažnjavanja tiče, čeka ga kazna od mene - navodi šef radikala, a na opasku da pojasni na kakvu kaznu misli, kaže:- To ću mu objasniti kad ga sretnem.

Ni da zucne

DAČIĆ ĆUTIIvica Dačić, koga je Trifunović isto prozvao, juče nije odgovorio na SMS s pitanjem. Poruka je poslata i Aleksandru Vulinu i Zorani Mihajlović, bliskim saradnicima Aleksandra Vučića, ali ni oni nisu odgovorili do zaključenja broja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track