TUČA DAČIĆEVIH MILJENICA U SEDIŠTU SPS Ivana Petrović: Dijana, je*aću ti mater, nećeš biti u stranci
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Htela da bije potpredsednicu SPS zbog Kurira

TUČA DAČIĆEVIH MILJENICA U SEDIŠTU SPS Ivana Petrović: Dijana, je*aću ti mater, nećeš biti u stranci

Politika -

Funkcionerka SPS Ivana Petrović u sedištu stranke napala Vukomanovićevu, koja je osudila njeneskandalozne izjave za naš list. Branko Ružić odbranio Dijanu

Funkcionerka SPS Ivana Petrović juče je u sedištu socijalista na Studentskom trgu nasrnula na potpredsednicu stranke Dijanu Vukomanović jer je pre nekoliko dana izjavila za naš list da Petrovićeva treba da nam se izvini zbog uvreda i psovki zbog pisanja o njoj, saznaje Kurir.Petrovićeva je na pitanje novinara našeg lista da objasni zašto i dalje prima platu od 240.000 dinara u „Dunav osiguranju“, gde je zaposlena iako već mesecima ne dolazi na posao, poslala poruku u kojoj je vređala i pretila na najgori mogući način.Petrovićeva je, videvši izjavu Vukomanovićeve u Kuriru, počela da pred svojim štićenicima u stranci viče: „J.baću joj mater! Ne zna ona ko sam ja. Više ništa neće biti u SPS, a kamoli da bude ministarka“, a sve je kulminiralo juče u sedištu SPS, gde je bila i Dijana.Drama na hodniku- Situacija je bila vrlo dramatična. Na hodniku trećeg sprata Petrovićeva je počela da vređa i psuje Vukomanovićevu, a potom je udarila u grudi. Koristila je rečnik sličan onom u poruci koju je vama poslala. Kad joj je Dijana odgovorila da treba da je bude sramota zbog ponašanja i da može majka da joj bude, bahata Petrovićeva ju je odgurnula.

Između dve vatre našao se potpredsednik Branko Ružić, koji je uspeo da spreči da dođe do incidenta sa ozbiljnijim posledicama. Prisutni su bili i Nataša Gaćeša, međunarodni sekretar u SPS, i nekoliko ljudi iz informativne službe stranke. Očigledno je da se Ivana jako unervozila posle pisanja Kurira o njenim malverzacijama dok je bila na čelu marketinga u „Dunavu“, plaši se da će sada konačno sve biti razotkriveno - otkriva sagovornik Kurira iz te stranke.Fizički nasrtajVukomanovićeva je praktično potvrdila naša saznanja. U izjavi za Kurir kaže:

- Upad Ivane Petrović u sedište SPS na Studentskom trgu je direktna posledica moje izjave za Kurir da treba da se izvini za uvrede i psovke.

Juče je Ivana Petrović pred funkcionerima partije i zaposlenima u stručnoj službi, verbalnim i fizičkim nasrtajem na mene, ponovo potvrdila da ne ume da ponaša civilizovano. Naročito sam zahvalna Branku Ružiću, jer je stao u moju zaštitu.S druge strane, Petrovićeva nije odgovarala na pozive i poruke Kurira.

NeobaveštenDAČIĆ: NE ZNAM O ČEMU SE RADIŠef socijalista Ivica Dačić za Kurir je izjavio da ne zna o čemu se radi.- Ne znam šta se desilo. Niko mi iz SPS ništa nije javio, a juče sam ceo dan bio na službenom putu u Zagrebu - rekao je Dačić.

Ivanine rečiJE*EM VAS U USTA ŽVALAVAO Petrovićevoj je Kurir u nekoliko navrata pisao, a poslednji put nije odgovorila na konkretna pitanja naših novinara, već nam je uputila brojne psovke i uvrede: „Odavno želim da se spustim na vaš nivo i da vam kažem: je*em vas u usta žvalava, napu*ite se ku*ca raspalog, ko god da je poslao ovu poruku“, „Moj jedini komentar je da ste vi iz Kurira jedan najgori društveni talog koji je ova država iznedrila, jedan ispljuvak i bljuvotina“, „Crknite od muke, jer vam pare za ove tekstove koje o meni izmišljate niko neće dati da bi ih sprečio. Tako da možete samo da se najedete svih svojih govana posle suda“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja