VODI ZDRAV ŽIVOT: Zorana Mihajlović skinula sedam kilograma
Foto: Aleksandar Jovanović, Zorana Jevtić

Potpredsednica Vlade se stesala

VODI ZDRAV ŽIVOT: Zorana Mihajlović skinula sedam kilograma

Politika -

Ministarka građevinarstva pre dva meseca uvela nov režim ishrane. Tri puta sedmično, umesto hrane, unosi samo hladno ceđene sokove

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović uvela je poseban režim ishrane i za dva meseca smršala oko sedam kilograma.Rigorozna pravila nije, međutim, primenila zbog dijete, već zbog čišćenja organizma od teške i brze hrane koju je konzumirala zbog prirode posla.- Zorana je pre dva meseca uvela nov režim ishrane. Dva-tri dana u toku nedelje, umesto hrane, koristi hladno ceđene sokove po specijalnoj recepturi, od voća i povrća, koji joj zamenjuju svaki obrok. Tako ima jedan za doručak, drugi za ručak, treći za večeru, a ima i dva različita soka za dve užine. Znači, samo sokovi i ništa drugo čitavog dana, ali njihov sastav je takav da u potpunosti zamenjuju svu drugu hranu - kaže izvor Kurira blizak vicepremijerki.Iako je prozivana zbog težine, Mihajlovićeva se nije opredelila za strogi režim ishrane zbog dijete, već, kako dodaje naš sagovornik, pre svega zbog čišćenja organizma od neredovne ishrane.- Rezultati ovog načina ishrane već se vide. Inače, jedan od najvećih izazova otkad primenjuje ovaj režim Zorana je imala u Vranju, gde je prošle nedelje pustila u saobraćaj novu deonicu pruge. Na ručku s ruskim ambasadorom Aleksandrom Čepurinom i premijerom Aleksandrom Vučićem služeni su vranjski specijaliteti, ali Zorana je i pored insistiranja premijera Vučića odolela i pila samo svoj sok umesto ručka. Kad je konobar došao da je pita šta želi od hrane, ona je rekla: „Samo praznu čašu, hvala!“ - ispričao nam je jedan od njenih saradnika.

I oni su smršaliAleksandar AntićNA HRONO-ISHRANIMinistar energetike Aleksandar Antić uspeo je da smrša oko 10 kilograma pridržavajući se pravila hrono-ishrane. Maja GojkovićPO PREPORUCI LEKARAPredsednica parlamenta Maja Gojković pre dve godine je smršala neverovatnih 15 kilograma i sada samo održava liniju.Ivica DačićZBOG VISOKOG ŠEĆERAIvica Dačić pre dve godine skinuo je 10 kilograma, jer je bio na posebnom režimu zbog visokog šećera. Zoran BabićVEŽBA U TERETANIZoran Babić iz SNS prošle godine je krenuo u teretanu pa je za mesec dana smršao 12 kg.

BILJANA BOJIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SMRŠAO BEZ DIJETE: Ovo je program za 45 kg manje za pet meseci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track