VOJISLAV ŠEŠELJ: Samo ja mogu da pobedim Vučića na predsedničkim izborima
Foto: Dado Đilas

Lider SRS u Pirotu

VOJISLAV ŠEŠELJ: Samo ja mogu da pobedim Vučića na predsedničkim izborima

Politika -

PIROT- Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas u Pirotu da samo on na tim izborima može da pobedi predsedničkog kandidata vlasti Aleksandra Vučića.

"Važno je pobediti na predsedničkim izborima da ne bi pobedio Vučić jer bi onda sva vlast bila koncentrisana u jednim rukama", rekao je Šešelj novinarima.

On je napomenuo i da se mora sprečiti "da pobede ovi prozapadni kandidati 'dosmanlije' za koje bi to bio početak povratka na vlast".

Šešelj je rekao da u kampanji "vodi dvostruku bitku" - da spreči Vuka Jeremića i Sašu Jankovića da u]u u drugi krug i dodao da mu je u drugom krugu osnovni zadatak da pobedi Vučića.Upitan da li da može da pobedi Vućića, odgovorio je da samo on može da pobedi Vučića.

"Da li smatrate da je Jeremić u stanju da pobedi Vučića. Apsolutno ne. Je li u stanju Janković. Apsolutno nije. Ako iko može da pobedi Vučića, onda sam to ja", rekao je Šešelj.Upitan da li će biti televizijskog duela sa Vućićem, on je odgovorio "da bi moralo da ga bude u drugom krugu predsedničkih izbora".Šešelj je rekao i da će se kao predsednik Srbije striktno zalagati za poštovanje Ustava i zakona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track