VUČIĆ POSLE SUSRETA SA MOGERINI: To što ćutimo na stravične izjave Tačija ne znači da smo slabiji!

VUČIĆ POSLE SUSRETA SA MOGERINI: To što ćutimo na stravične izjave Tačija ne znači da smo slabiji!

Politika -

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas posle razgovora visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini da se Srbija nalazi na evropskom putu i da ostaje čvrsto na njemu i da je cilj da se sačuva mir i regionalna stabilnost.

Zabranjeno preuzimanje bez dozvole redakcije Kurira

15.10 - Mene zanima narod obični, a ne elit. Znate kad smo bili pa nam kažu da nacrtamo konja, pa mi ispod toga moramo da napišemo šta je na slici jer to niko ne vidi. E pa tako neki moraju danas da se potpisuju kao velike demokrate, istakao je premijer.

15.06 - Nemojte da pozivamo građane, jer onda može da bude svašta, to je direktna pretnja bivšeg režima. Vaš problem je sa mnom, a za mene je sloboda mera svega. Ništa ne možete Srbiji i neću da vam dam da ništa uradite Srbiji. Pobediću vas sve zajedno, poručio je Vučić.

15.03 - Svi su ćutali na stravične izjave koje smo slušali. Ponašaju se kao "Šta ima veze što je Tači rekao da Albanci u Makedoniji treba da uzmu stvar u svoje ruke". Da je to neko od nas rekao, mi bismo dobili sankcije. To su ti dvostruki aršini sa kojima se uvek susrećemo.

Hoće li neko da se zaustavi, to što mi ćutimo ne znači da smo najslabiji i nemojte tako da nas tretirati. Sve što sam vama rekao, preneo sam i gospođi Mogerini.

15.01 - Mislim da je govor Mogerini bio veoma dobar u parlamentu. To uvek donosi pozitivne efekte, makar da joj kažemo šta mislimo, pre svega o regionalnim pitanjima.

14.58 - Danas je bilo prilično neprijatno i nepotrebno da 20 minuta viču, mogli su to da urade mnogo kraće. Ja sam kriv jer sam i ja bio neprijatan, ali ne i nepristojan.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI 03.03.2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track