VUČIĆU, NEMOJ DA SE ŠOKIRAŠ: Ti si birao ministre, smeni ga odmah!
Foto: Zorana Jevtić, Beta Emil Vaš

Ostavka hitno zbog uličarskog ponašanja ministra vojnog

VUČIĆU, NEMOJ DA SE ŠOKIRAŠ: Ti si birao ministre, smeni ga odmah!

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je "šokiran današnjim postupkom ministra odbrane Bratislava Gašića". Ministar odbrane Gašić danas je, tokom obilaska “Prva petoletka” u Trsteniku, prostačkim komentarom uvredio novinarke nekoliko televizija, ali i sve žene Srbije. Pred obraćanje prisutnim medijima, Gašić, zvani Bata Santos, se neukusnom i prostačkom šalom obratio prisutnima, rekavši “što volim ove novinarke koje ovako lako kleknu”!

Besprizoran komentar Gašića naišao je na opštu osudu desetina hiljada ljudi i pozivima na bezuslovnu ostavku, ali Vučić najavljuje da će "u narednom periodu" doneti odluku o preispitivanju odgovornosti Gašića."To smatram ne samo neprimerenim, već i neodmerenim i nepristojni ponašanjem i za takvo sramno ponašanje ne postoje reči opravdanja", rekao je Vučić i dodao. "Razume se, u skladu sa tim, donećemo odluku o tome kako i na koji način ćemo i sopstvene odgovornosti i sve drugo preispitati u narednom periodu", rekao je Vučić.

Prostačka uvrede ministra u Vladi Srbije večeras je izazvala opštu osudu na društvenim mrežama. Pogledajte samo neke od tvitova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track