VULIN BRUTALNO OPLEO: Pajtiću, ostavio te dečko! PAJTIĆ: Ostala ti crta u kolima!
Foto: Dado Đilas, Stefan Jokić

Nezapamćena pljuvačina

VULIN BRUTALNO OPLEO: Pajtiću, ostavio te dečko! PAJTIĆ: Ostala ti crta u kolima!

Politika -

Nezapamćena pljuvačina na srpskoj političkoj sceni. Ministar Aleksandar Vulin brutalno opleo po Bojanu Pajtiću nakon što ga je ovaj prozvao oko DROGE!

Slučaj hapšenja brata državnog sekretara u Ministarstvu za rad zbog sumnje da je prodavao drogu otvorio je žestoku svađu na srpskoj političkoj sceni. Akteri obračuna prepunog prostakluka bili su Bojan Pajtić, bivši premijer Vojvodine, i Aleksandar Vulin, ministar za rad i socijalna pitanja.Njihovoj svađi prethodila je vest o hapšenju Marka Jablanovića, rođenog brata Aleksandra Jablanovića, državnog sekretara u Ministarstvu za rad i bliskog Vulinovog prijatelja, a sve je dodatno podgrejala činjenica da je u trenutku hapšenja osumnjičeni bio u službenom automobilu Vlade Srbije.Kako je vest o ovome odjeknula, Pajtić se okomio na Vulina, šefa pomenutog resora.- Brat Vulinovog državnog sekretara uhapšen sa drogom u Vladinom automobilu. A pitali ste se šta je s Vulinom - napisao je Pajtić na društvenoj mreži Tviter.Ubrzo nakon toga oglasio se novim tvitom:- Breaking news! Brat Vulinovog državnog sekretara uhapšen s drogom u Vladinom automobilu. Vulinu se čini da je sve to naduvano.Tvit za tvitomBivši lider DS nastavio je da duhovito uvlači ministra za rad u priču sa drogom.- Vulin mrzi sve što je žuto. Zato se od belog ni u kolima ne odvaja. Vulin reče da neće izaći Vučiću na crtu. I tako ostade crta u kolima - napisao je Pajtić.Ministar rada nije propustio priliku da mu se oduži. On je za Kurir izjavio da „kad god Pajtića ostavi dečko, ima puno vremena da bude duhovit“.Bez cenzure- Pajtić se razume u duvanje i pušenje. Kad god ga ostavi dečko, ima puno vremena za duhovitosti - napisao je Vulin u poruci preko telefona.Međutim, bivši premijer Vojvodine nije se našao uvređen. Naprotiv, nastavio je vrcavo da objašnjava situaciju.- Ne mogu da komentarišem jer ne znam koji od Vulina je dao izjavu. Ministar Vulin, čovek Vulin ili neki treći Vulin - rekao je Pajtić za Kurir.

Nov početakNE SKIDA SE SA TVITERAOtkako se povukao iz dnevne politike (ostao član DS, ima mandat, ali ne dolazi u Skupštinu), Pajtić se aktivirao na Tviteru. Gotovo svakodnevno duhovitim doskočicama komentariše aktuelnu političku scenu. Međutim, koliko je ranije bio odmeren u izjavama, toliko sada nije na ovoj društvenoj mreži. Naprednjaci su mu, očekivano, glavna zanimacija.

Ne biraju reči top svađe srpskih političaraStanislava Pak: Zorana zveči ko prazna limenkaZorana Mihajlović: Nije moj nivo da odgovaram savetnici

Milutin Mrkonjić: Od Vučićeve pomoći kupiću kurtoneVeroljub Arsić: Ima para od besplatnih dozvola koje je naplaćivaoMarija Obradović: Vi ste pozvani da glumite majmunaNataša Jovanović: Ti si neurotična doskorašnja spikerka

Zorana Mihajlović: Zar Srbija da se vrati u vreme Šešelja, bede i sankcijaŠešelj: Zorana, smrdi ti iz usta

Ne propustite

DANAS U KURIRU POKLON DODATAK GURMAN: Ništa bez sarme!

U današnjem poklon dodatku Gurman pronaći ćete recepte za tradicionalne sarmice, pite, musaku, gulaš i ostale specijalitete od kiselog kupusa.

Pored toga, saznajte za šta su dobre jabuke i na koje načine možete da ih iskoristite za pripremu neodoljivih poslastica.

Ne propustite najbolju zbirku recepata i kulinarskih saveta!

Katarina Blagović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track