ZA 15 SEKUNDI ODE SRPSKA GODIŠNJA PLATA: Evo kako moćni političar troši na državnu starletu!

Za Luj Viton keširala 5.000 evra

ZA 15 SEKUNDI ODE SRPSKA GODIŠNJA PLATA: Evo kako moćni političar troši na državnu starletu!

Politika -
Savetnica u Vladi se pohvalila svojim prijateljima kako je, parama ovog političara pazarila torbu i da je otišla u Moskvu da se odmori

Državna starleta Dušica Jevđenović (23), inače savetnica u Vladi, koja se hvalila da joj je diplomatski pasoš sredio predsednik Srbije, ovih dana uživa u Moskvi u luksuznim hotelima, dok u šopingu ne štedi pare!

Jevđenovićeva se sada pohvalila svojim prijateljima kako je, parama ovog političara, pazarila torbu "Luj Viton", vrednu basnoslovnih 5.000 evra! Sem toga Dušica odseda u jednom od najelitnijih hotela u ruskoj prestonici.

- Pohvalila se da je put platila parama svog moćnog političara, odnosno glavnog finansijera. Pred put se rekla da je ide u Moskvu jer mora da obnovi garderobu, ali i da se malo odmori. Naravno, nije propustila da se pohvali da je kupila torbu "Luj Viton", u radnji u centru Moskve - priča izvor, blizak savetnici u Vladi.

Jevđenović ne krije da je većinu svojih stvari dobila od moćnog političara. Ova „državna starleta“ hvalila se na društvenim mrežama da u svom vlasništvu ima stan od oko 100 kvadrata na Bežanijskoj kosi, koji košta oko 200.000 evra, dva automobila, procenjene vrednosti oko 130.000 evra, te skupoceni sat „roleks“ od 35.000 evra.

Odmor u Moskvi
Odmor u Moskvi

Tako će, već od septembra, Jevđenovićeva biti primorana da dokaže poreklo imovine koja je nesrazmerna u odnosu na njena mesečna primanja, platu savetnice u Vladi Srbije. Savetnici u Vladi, u zavisnosti od stručne spreme, imaju platu u proseku 50.000-60.000 dinara.

A kad se tome doda da Jevđenvićeva ima 23 godine, a da je, kako je rekla, već četiri godine na mestu savetnika, to znači da je zaposlenje dobila sa 19. Ona nije krila da je stan i skupe automobile dobila do moćnog političara kome je rodila sina, ali pred nadležnima će morati da otkrije ko je čovek koji je na nju potrošio toliki novac kako bi se utvrdilo kako je on došao do tolikog bogatstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja