ZORANA MIHAJLOVIĆ: RTB Bor će nastaviti da radi
Foto: .

Vlada će pronaći rešenje

ZORANA MIHAJLOVIĆ: RTB Bor će nastaviti da radi

Politika -
Kao što se borimo da uposlimo naše građane, još jače se borimo i da sačuvamo sve naše strateške kompanije, kakva svakako jeste RTB Bor - rekla je Mihajlović

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je na tribini ove stranke u Boru da zaposlene u rudarsko topioničarskom basenu Bor čeka izvesna budućnost.

- RTB Bor će nastaviti da radi i to je najvažnija poruka koju danas imam da kažem građanima! Vlada Srbje koju predvodi Aleksandar Vučić će pronaći rešenje za RTB Bor kao što je pronašla rešenje da železara Smderevo nastavi da radi. RTB Bor je oslonac ovog kraja, od RTB Bora zavisi i čitava Srbija, Vlada Srbije uložila je mnogo u ovu kompaniju i zato će učiniti sve da RTB Bor nastavi da radi i zapošljava ljude - rekla je Zorana Mihajlović.

Ona je dodala da kao što se Vlada Srbije izborila da otvori 27 novih farbrika u kojima je zaposleno 13.000 ljudi, tako će boriti i za Bor.

- Kao što se borimo da uposlimo naše građane, još jače se borimo i da sačuvamo sve naše strateške kompanije, kakva svakako jeste RTB Bor - rekla je Mihajlović.

Zorana Mihajlović, koja je i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrutkture, prenela je Boranima da u maju kreću radovi na rehabilitaciji puta Bor - Borsko jezeru u dužini od 10 kilometra. To će u mnogomo doprineti da Bor pored rudarskog grada postane i turistički centar ovog dela Srbije.

Na tribini je predstavljena i kandidatkinja za poslanika SNS iz Bora Studenka Kovačević, a okupljenima se obratio i poverenik SNS za Bor i generalni direktor RTB Bor Blagoje Spaskovski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track