POČINJE ŠABAČKI LETNJI FESTIVAL: Do nedelje u Šapcu nezaboravan provod
Foto: Promo

POČINJE ŠABAČKI LETNJI FESTIVAL: Do nedelje u Šapcu nezaboravan provod

Srbija -

Kapije Šabačkog letnjeg festivala otvaraju se danas u 18 časova. Dugoočekivani festival otvoriće Regionalna dečja filharmonija sa Ljubišom Jovanovićem i Jovanom Kolundžijom, zatim nastupa grupa Kal, Mostar Sevdah Reuinion i Darko Rundek. U šabačkoj tvrđavi provod uz muziku DJ-eva trajaće do ranih jutarnjih sati.

foto: Promo

Šabački letnji festival trajaće do nedelje. Izvođači koji će obeležiti ovogodišnji festival su Goblini, Darko Rundek, Urban&4, Mostar Sevdah Reunion, E-Play, Grupa Babe, Bjesovi, Psihomodo Pop, Kal, Random, Stereo Banana, Larska i Viva Vops.

foto: Promo

Nastupiće i Magdalena, Funkerman, Lehar, Marcus uz mnogobrojna domaća i regionalna techno/house imena kao što su Igor D, Nikola Vemić, Dejan Milićević, Sale, Goran Starčević, Ivan Janjić, Laura 2000, SoulMark, Subgenetics i Aftter Affair.

Karte za festival mogu se kupiti na ulazu, za prvi i drugi dan koštaju 800 dinara, a za treći 600. Komplet ulaznica danas će koštati 1600 dinara. U ponudi je i limitirani broj VIP ulaznica po ceni od 1800 dinara.

foto: Promo

Ovogodišnji ŠLF organizuje Mikser Festival, koji nastavlja kontinuitet 15-ogodišnje tradicije Festivala na Savi.

Tokom deceniju i po trajanja na ŠLF-u nastupilo je više od 150 izvođača među kojima su Dubioza kolektiv, Hladno pivo, Massimo Savić, Zabranjeno pušenje, Majke, Van Vogh, Josipa Lisac i mnogi drugi, sa posebnim zalaganjem za afirmaciju mladih bendova.

foto: Promo

Tokom trajanja ŠLF-a biće organizovane i brojne debate o gorućim društvenim temama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track