RAZBIO GLAVU ČOBANINU JER SU MU SMETALE OVCE: Prvo se čuo pucanj, a onda ga je napao!
Foto: Profimedia

tuča

RAZBIO GLAVU ČOBANINU JER SU MU SMETALE OVCE: Prvo se čuo pucanj, a onda ga je napao!

Srbija -

Napao čobanina i razbio mu glavu, jer su mu zasmetale ovce

Incident se dogodio u ataru sela Gornje Trebešinje u četvrtak, kada je šezdesetjednogodišnjeg N.S. iz tog sela dok je čuvao ovce pored reke napao M.V. (61). Tom prilikom N.S. je zadobio povredu glave i zbrinut je u ZC Vranje.

foto: T.S.

U PU u Vranju potvrđeno je Kuriru da je slučaj policiji prijavio napadnuti N.S. Policija je izvršila uviđaj, brzom akcijom pronašla i identifikovala napadača i o slučaju obavestila zamenika tužioca OJT u Vranju. On je naložio da se protiv izvršioca podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo lake telesne povrede.

Komšije čobani čuli pucnjeve
Komšije čobani čuli pucnjevefoto: T.S.

Kako se nezvanično saznaje N.S tvrdi da ga je napadač kada je pustio ovce na ispašu udario rukohvatom pištolja po glavi, a da je pre toga pucao iz pištolja. M.V. je negirao takve tvrdnje navodeći da čobanina nije napao drškom pištolja i da nije pucao već da je bacio petarde, a onda ga udario makazama za krojenje voća, koje mu je oduzela policija.

foto: T.S.

Prema nezvaničnim saznanjima policija na licu mesta nije pronašla nikakve čaure. Incident se dogodio u četvrtak u ataru sela Gornje Trebešinje. Meštani Gornjeg Trebešinja pričaju da ih je uznemirio pucanj nakon koga su usledile psovke i pretnje napadača upućene čobaninu. Tvrde da u selu pored reke svakodnevno stoku izvode na ispašu i da zbog toga nikada nije bilo problema. Kako se saznaje M.V. koji je nasrnuo na N.S. je iz Vranja i u selu boravi povremeno u staroj porodičnoj kući.

(Kurir.rs/T.S./Foto ilustracija: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track