VOLIM MOG MILOJKA (74) IAKO JE STARIJI 53 GODINE! SVI KAŽU DA SAM S NJIM ZBOG PARA, A MI ŽIVIMO OD 50.000 DINARA! Milijana (21) iz Požege o čijoj vezi bruji Srbija otvorila dušu i otkrila sve!
Foto: Facebook

kada prođu ulicom nema ko se ne okrene

VOLIM MOG MILOJKA (74) IAKO JE STARIJI 53 GODINE! SVI KAŽU DA SAM S NJIM ZBOG PARA, A MI ŽIVIMO OD 50.000 DINARA! Milijana (21) iz Požege o čijoj vezi bruji Srbija otvorila dušu i otkrila sve!

Srbija -

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji par u Požegi! Razlika u godinama od čak pet decenija nimalo ne smeta njihovoj ljubavi, o kojoj ponosno pričaju i krunisaće je brakom..

Zaljubljeni par ovih dana obilazi prodavnice venčanica i dok šetaju Požegom prolaznici se za njima okreću i vrlo često ih komentarišu naglas, ali oni za loše reči ne haju.

Kada se Milijana rodila, Milojko je već bio penzioner. On je čitav život radio u Beogradu, ali se po odlasku u penziju vratio u rodno selo, gde mu se, sasvim neočekivano, desila velika ljubav sa prelepom Milijanom.

- Svadba je zakazana za 7. septembar i mi jedva čekamo kada će se naša ljubav ozvaničiti brakom. Prvo me je privukao njegov fizički izgled. Ne volim mlade momke, stariji mi se sviđaju oduvek. Za svoje godine on, realno, odlično izgleda. Ne zanima me ko šta misli i priča, Mikana (kako mu tepa) poznajem ceo život, komšije smo i ja sam dolazila kod njega da mu se nađem kada je bio bolestan, tada se naša ljubav rodila - priča Milijana za portal Rina i priseća se početaka njihovog poznanstva:

- Znam ga otkako sam bila mala. Sa mojih 17, nepunih 18 godina ostvarili smo bliži kontakt, počeli smo da se družimo. Malo sam se ja zaljubila, pa onda i on. Bilo smo oko godinu dana u vezi. Kada smo šetali zajedno, svi su zagledali, bilo je čudno. Odjeknula je priča kao atomska bomba. Posle smo prekinuli, ne znam zašto. Nisam htela ja da se javim, a ni on. Onda se dogodilo da je trebalo da ide na operaciju srca, ugradnju bajpasa. U tom trenutku nije bilo nikoga uz njega da mu pomogne. Ponudila sam se vrlo rado, bez ikakve obaveze, prijateljski, da pospremim kuću, napravim ručak. Ali nisam mogla da izdržim njegovu blizinu, rodila se velika ljubav.

Milojko je operisan u decembru, a nakon njegove operacije ništa ne može da ih rastavi. Svadbu su zakazali i planiraju budućnost. Uglas govore da žele decu - koliko, još se nisu dogovorili, sigurni su samo da će ih biti.

Milijani je jasno, kako kaže, da su mnogima trn u oko, da ljudi sumnjaju u njihovu ljubav i da misle da je ona sa njim iz nekog interesa. Međutim, zlokobni komentari je ne zanimaju.

- Mnogi misle da sam sa njim iz interesa, ali sve je najnormalnije. Nemamo problem ni da kažemo da su njegova ukupna primanja 50.000 dinara. Nas dvoje živimo u našoj drvenoj palati, tu ćemo prezimiti, a na proleće ćemo krenuti sa renoviranjem kuće koju je Mikan davno sagradio, ali koja je sasvim normalna, nema nikakvog luksuza i besa - tvrdi ona i dodaje da joj je najvažnije da je njena porodica prihvatila njen izbor, a za seoske priče ne mari baš mnogo.

Kako kaže buduća mlada, u planu je i da se uskoro zaposli.

- Planiram da se i ja zaposlim i doprinesem našem budžetu. Završila sam četvorogodišnju školu, tehničar sam za zaštitu životne sredine, ali ne tražim posao u struci. Ne stidim se rada, gledam neki butik ili kafić - kaže ova vesela devojka.

Zaljubljeni Milojko potvrđuje sve što priča njegova buduća supruga Milijana i dodaje da nije ni slutio da će ga u ovim godinama snaći ovakva ljubav.

- Ko bi to očekivao da ću se tako zaljubiti. Privukla me njena dobrota i lepota - jednostavan i jasan je Milojko.

(Kurir.rs/RINA)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track