ŠOK! ISPLIVALA POZADINA LJUBAVNE SAGE IZ PILATOVIĆA?! Milojko će (74) SVU IMOVINU PREPISATI Milijani (21)! A evo šta je ona NJEMU DALA zauzvrat (VIDEO)
Foto: Kurir

ŠOK! ISPLIVALA POZADINA LJUBAVNE SAGE IZ PILATOVIĆA?! Milojko će (74) SVU IMOVINU PREPISATI Milijani (21)! A evo šta je ona NJEMU DALA zauzvrat (VIDEO)

Srbija -

Priča o ljubavi između Milojka Božića i Milijane Bogdanović zaludela je Srbiju

Uprkos tome što se u pojedinim medijima moglo pročitati da Milojkova deca ne podžavaju njegovu vezu sa 53 godine mlađom Milijanom, on odgovara da ima punu podršku svoje najuže porodice:

Ja imam troje dece, svi su fakultetski obrazovani. I moja ćerka koja je novinar po profesiji je dolazila skoro. Tako da, svi me podržavaju - priča Milojko i dodaje kako ima nameru da svu imovinu prepiše svojoj budućoj supruzi.

- Ja ću njoj sve prepisati. Možda ću i ovih dana otići da joj prepišem da bude i ona sigurna i tako... Тo je sve normalno, ona je meni dala život - jasan je Milojko.

On dodaje i da se njihov život nije puno promenio otkad je priča o njihovoj ljubavi izašla u javnost:

- Jedino malo ti komentari po internetu i društvenim mrežama, ostalo se ništa nije promenilo - kaže Milojko i pitanje "šta kaže selo?" odgovara da "selo ćuti"

- Selo ništa ne kaže. Selo ćuti. Selo za nas zna. Kad smo počeli, pre jedno dve godine, onda je to bilo čudo, baš čudo i više od čuda. Onda se nije pominjala svadba, venčanje, ali je svima u selu bilo čudno, a ovo je sad veoma ozbiljno - kažu Milijana i Milojko.

On je za Kurir ispričao i kako je sve počelo:

- Počelo je šetnjom, ona je imala 18 godina, ja sam išao u prodavnicu, ona je išla u prodavnicu, imao sam i nekog psa, i on je prosto trčkarao, išao oko nas, i tako nas je svezao i obavezao... Posle sam ponovo išao u prodavnicu a ona je rekla svojoj drugarici da joj se sviđam... Posle je meni prodavačica to prenela, a ja sam rekao - ona je ludo dete, nisam to uopšte ozbiljno shvatao... Posle smo malo šetali, nije se ništa dešavalo sem poljubaca... Posle moje bolesti, operacije, tu se rodila prava ljubav između mene i nje. Tada je počela da me pazi. Posle je rekla da bez mene ne može, je li tako bilo - jeste - kaže Milojko, a Milijana potvrđuje.

Što se tiče Milijaninih roditelja, ljubavni par kaže da ih, u principu, i oni podržavaju.

Mama je malo u čudu zbog mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama, u novinama i tako... Velika je pažnja usmerena i na moje roditelje sada, svi ih zapitkuju, propitkuju, u principu oni nas podržavaju. Drugarice - kako koja. Mišljenja su podeljena - kaže Milijana.

Ceo intervju sa ljubavnicima Pilatovića pogledajte ovde

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track