Najnovije vesti

ŠOK USRED ČASA U ČAČANSKOJ ŠKOLI! MASKIRANI UPALI U UČIONICU I PUCALI U VAZDUH! Prišli su jednoj učenici i svi su ZANEMELI!
Foto: Profimedia, Marina Lopičić

drama

ŠOK USRED ČASA U ČAČANSKOJ ŠKOLI! MASKIRANI UPALI U UČIONICU I PUCALI U VAZDUH! Prišli su jednoj učenici i svi su ZANEMELI!

Srbija

Nesvakidašnji događaj uznemirio je u sredu učenike i nastavnike Ekonomske škole u Čačku.

 

Kako Morava info saznaje, dvojica dečaka starosti između 16 i 18 godina ušli su juče u ovu školu, prošli pored dežurnih učenika i uputili se ka jednoj od učionica.

 

Ispred vrata su stavili plastične maske i izvadili plastične pištolje koji su verna kopija pravog oružja.

 

– Njih dvojica ušli su u učionicu u kojoj se u tom trenutku održavao čas. Nekoliko puta pucali su u vazduh. Deca su se uplašila jer je iz pištolj izbijao dim, pa niko nije mogao da bude siguran da se ne radi o pravom oružju. Potom su prišli jednoj učenici i na njenom stolu ostavili ružu. Okrenuli su se i napustili učionicu i školu – rekao je sagovornik Morave info.

 

Policija je ubrzo obaveštena o ovom slučaju. Izvršen je uviđaj, u sklopu kojeg je obavljen razgovor sa devojčicom kojoj je "poklonjen" cvet.

 

Do trenutka nastajanja ovog teksta vinovnici ovog nesvakidašnjeg događaja nisu identifikovani.

 

U policiji smatraju da u ovom slučaju ima elemenata krivičnog dela, iako navode da se, po svemu sudeći, radi o “neslanoj šali“.

 

(Kurir.rs/Morava info)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...