GLEDANOST JE MALA, OVDE NIKOG NE ZANIMA RIJALITI! TV pretplata stigla MRTVIM DUŠAMA, meštani srpskog sela digli BUNU! Da li je ova priča SMEŠNA ili ŽALOSNA?
Foto: Prva tv printscreen

hit!

GLEDANOST JE MALA, OVDE NIKOG NE ZANIMA RIJALITI! TV pretplata stigla MRTVIM DUŠAMA, meštani srpskog sela digli BUNU! Da li je ova priča SMEŠNA ili ŽALOSNA?

Srbija -

U selu Lisice u Donjem Dragačevu - neobičan problem meštana. Oni se protive plaćanju tv pretplate - na groblju!

Naime, kada su uvodili struju u kapelu, nisu ni slutili da će im to pored računa za struju doneti i račun za TV pretplatu.

Ne bune se oni što je račun visok, već iz principa. Kažu da mrtve sadržaj na TV ne bi zanimao ni da su živi.

- Nelogično je i besmisleno da tamo gde su mrtvi i tamo gde nema nijednog televizora stiže račun za pretplatu od 200 i nešto dinara, ja to plaćam već tri godine i to je bacanje para - priča Ilija Domanović iz ovog sela.

foto: Prva tv printscreen

Ni ostali meštani ne znaju zašto bi se plaćao ovaj račun u "večnim kućama", a inicijativu podržava i sveštenik.

- U redu je da račun stiže u domaćinstvo u kojem se gleda televizisjki program, ali treba li i na groblju? Da nije žalosno, situacija bi bila presmešna - kaže Milorad Nešovanović.

Kruži i interna šala da je na ovom mestu "gledanost sigurno mala".

U ime svih meštana sela Ilija je na lokalnom groblju izneo svoje zahteve.

- Mi se bunimo jer smatramo da je došlo do greške. To nije ispravno, nepošteno je i nepotrebno da se pare bacaju uzalud. Naša opština treba da reaguje kod nadležnih organa da se utvrdi da li je to ispravno i da se prekine - naglašava Ilija Domanović.

Kurir.rs/Prva tv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track