CEO BOR SE KRSTIO: Prošetao se gradom s krstom u ruci, pa legao u mrtvački sanduk! POLICAJCI BILI ZGRANUTI PRIZOROM
Foto: Nebojša Mandić

nesvakidašnja situacija

CEO BOR SE KRSTIO: Prošetao se gradom s krstom u ruci, pa legao u mrtvački sanduk! POLICAJCI BILI ZGRANUTI PRIZOROM

Srbija -

Meštani Bora bili su u sredu popodne zaprepašćeni kada su videli svog sugrađanina N. L. (34) kako s krstom, na kome je bilo napisano njegovo ime, ide kroz sam centar ovog mesta. Odmah su pozvali policiju, čije su patrole odmah otišle do kuće u kojoj taj momak živi i našli ga kako leži u – mrtvačkom sanduku!

"Dojavljeno nam je da mladić ide kroz grad, noseći na ramenu krst na kome je bilo upisano njegovo ime. Kada smo čuli ime koje je napisano na krstu, odmah smo znali da je reč o momku koji je poznat po konzumiranju opijata i sitnim krađama", kaže izvor upoznat sa slučajem.

Policijska patrola je odmah otišla na lice mesta, ali je momak već bio otišao. Organi reda su, potom, otišli do njegove kuće gde su, kažu, bili zgranuti prizorom koji ih je dočekao.

"N.L. je ležao u mrtvačkom sanuduku. Kraj njega su bili venci za sahranu, krst i poklopac za mrtvački sanduk", navodi izvor lista.

Organi reda su odmah izvukli N.L. iz mrtvačkog sanduka i odveli ga na saslušanje.

"Kada smo ga pitali zašto to radi, on nam je kazao da je "nezadovoljan životom. Hteli smo da mu podneseno prekršajnu prijavu, jer smo smatrali da je počinio krivično delo uznemiravanja javnosti, ali nam je objašnjeno da u konkretnom slučaju nema elemenata da se podnese prijava", kažu u policiji.

Nakon toga, policija je pozvala Hitnu pomoć, koji su N.L. pregledali i ostavili ga na lečenju na Odeljenju neuropsihijatrije Opšte bolnice u Boru.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track