CEO REGION ČUDI SE PALMINOM WC U NJIVI! Bosanci prave viceve i kažu: Posle otvaranja trotoara, sad su hit čučavci (FOTO, VIDEO)
Foto: Kurir

neverovatno

CEO REGION ČUDI SE PALMINOM WC U NJIVI! Bosanci prave viceve i kažu: Posle otvaranja trotoara, sad su hit čučavci (FOTO, VIDEO)

Srbija -

Bosanski mediji preneli su vest da je predsednik Skupštine Jagodine i Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma otvorio toalet i tuš u polju u jednom selu i podsetili da je njihov političar Ajnadžić Nedžad otvorio stajalište uz komentar da su mislili da ne može gore od otvaranja trotoara.

foto: Kurir

"Ovo je jedinstven slučaj u Srbiji i svetu. Ja sam hteo da poljoprivredni proizvođači imaju iste uslove dok rade u polju i strašno mi smeta kada poljoprivrednike nazivaju seljacima", rekao je Marković novinarima pri otvaranju toaleta u polju.

Dodao je da su za njega poljoprivrednici gospoda.

"Da mu stvorimo uslove, obezbedimo tržište i da zna kolika je cena proizvoda kada je u pitanju Jagodina mnogo toga ima dobrog za poljoprivredne proizvođače. Ne plaćaju porez na poljoprivredno zemljište, imaju besplatne tezge na pijaci i poznato je da se svi voze besplatno na teritoriji grada Jagodine", kazao je Marković.

Marković je šaljivo dodao: "poljoprivredni proizvođači moraju imati toalet, jer gde će u toalet kad je kukuruz mali".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track