ŠABAČKI NAPREDNJACI: PRVI PORAZ ZELENOVIĆA U RATU SA SZS: Sve se raspada, od ideje bojkota pa do samih stranaka
Foto: Printscreen

ŠABAČKI NAPREDNJACI: PRVI PORAZ ZELENOVIĆA U RATU SA SZS: Sve se raspada, od ideje bojkota pa do samih stranaka

Politika -

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac konstatuje da je ideja bojkota, koju zastupa Savez za Srbiju doživela potpuni fijasko, kao i svaki potez ove cirkuske družine, koja uprkos tome što je čine duboko kompromitovani ljudi, pretenduje da se bavi politikom.

- Da im se sve raspada, od ideje bojkota pa do samih stranaka, svedoči činjenica o raspuštanju šabačkog odbora Jeremićeve stranke, koja je inače na nivou statističke greške. Jasno je da delovi Saveza za Srbiju u samom Šapcu žele da uskoče u tzv. Zelenovićev voz u pokušaju da se domognu vlasti na lokalnom nivou, izdajući tako višemesečnu politiku svojih kompanjona - saopštava šabački SNS.

- U raskoraku između budalaštine od bojkota i želje da se kao i Zelenović domognu gradskog budžeta, tražili su izuzeće od odluke o bojkotu, a kao odgovor su dobili raspuštanje odbora. Iako je jasno da nemaju nikavu politiku, stav ni ideju, mora im se ipak priznati talenat da zabave narod. Pogotovo kad šabački, sada već bivši Jeremićevci tvrde da nemaju pojma da ih više nema i da ih niko nije obavestio o raspuštanju odbora - dodaje se u saopštenju.

- Očigledno je da će osim po gomili gluposti, dugoročno štetnih odluka i prijatelja belosvetskih osuđenih kriminalaca, Vuk Jeremić ostati upamćen i kao neko ko je patentirao sasvim novu pojavu na srpskoj političkoj sceni - virtuelni stranački odbor, koji izlazi na izbore dok istovremeno pripada savezu koji ih bojkotuje. Šta god da odluče, neće im biti lako i moraće mnogo toga da objasne građanima i odgovore na brojna pitanja. Ako na izbore ipak izađu, podsećamo ih da ih Srpska napredna stranka mirno čeka da odmerimo snagu. Naša je u radu, poštenju, rezultatima i programu za bolju budućnost svih Šapčana. A u čemu je njihova? I ima li je uopšte? - zaključuje GO SNS Šabac.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track