ODALE GA TETOVAŽE: Uhapšeni sa snimka grebanja automobila predvodio proteste u Novom Sadu?! POGLEDAJTE (FOTO)
Foto: Printscreen

ODALE GA TETOVAŽE: Uhapšeni sa snimka grebanja automobila predvodio proteste u Novom Sadu?! POGLEDAJTE (FOTO)

Srbija -

Podsetimo, na snimku koji je u kratkom roku postao viralan, vidi se muškarac koji ključem uništava karoseriju na desetak parkiranih vozila

NOVI SAD - Policija je danas lišila slobode Marka M (35) iz Novog Sada uz osnovanu sumnju da je upravo on uništio desetak automobila na snimku koji kruži internetom.

Prema saznanjima do kojih je došao NS Uživo, on ranije nije osuđivan. Organi reda još uvek utvrđuju okolnosti incidenta.

Podsetimo, na snimku koji je u kratkom roku postao viralan, vidi se muškarac koji ključem uništava karoseriju na desetak parkiranih vozila. Pripadnici policije su brzo identifikovali počinioca.

Na društvenim mrežama mogu se pronaći fotografije na kojima se nalazi Marko M. na čelu protestne kolone. Iako na svakoj od njih lice krije iza maske i naočara, prema mnogobrojinim tetovažama na njegovom telu nesporno je reč od Mandiću.

Pomenute fotografije nastale su u različitim danima protestne šetnje, a na svakoj od njih Mandić je u prvim redovima.

Zašto za je učešće u “mirnim” protestima potrebna fantomka i skijaška maska, te da li Mandić ima veze sa izbijanjem nereda u kojima je demoliran centar grada?

(Kurir.rs/NSUživo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track