Najnovije vesti

NEKA TE BOG ČUVA, PEĐA, MI NISMO USPELI: Kolona vozila Hitne pomoći uz sirene DIRLJIVO ISPRATILA kolegu na večni počinak (VIDEO)
Foto: Facebook Printscreen

potresna scena

NEKA TE BOG ČUVA, PEĐA, MI NISMO USPELI: Kolona vozila Hitne pomoći uz sirene DIRLJIVO ISPRATILA kolegu na večni počinak (VIDEO)

Srbija

Pet vozila pančevačke Hitne pomoći juče je od Karađorđeve do Novog groblja bilo pratnja na ispraćaju pokojnog kolege Predraga Trivanovića, vozača Hitne pomoći, koji je u 45. godini preminuo od posledica kovida.

Saniteti, na čelu sa Peđinim, pod rotacijama, a zatim u zoni groblja i pri povratku i sirenama, bili su poslednja pažnja kojom su kolege iz Hitne pomoći uzvratili pokojnom kolegi za višegodišnje poštovanje i požrtvovanje koji su ga odlikovali.

- Putuj s mirom dragi Peđa, čoveče veseli, neka te Bog čuva, mi nismo uspeli - poručile su kolege u komemorativnom obraćanju gde su naveli i pojedine njegove životne bitke od Dvora na Uni do Košara.

1 / 5 Foto: Facebook Printscreen

Trivanović, vozač Hitne pomoći Doma zdravlja u Pančevu, podsetimo, preminuo je u četvrtak uveče od posledica izazvanih korona virusom, objavile su njegove kolege.

Predrag Trivanovic
foto: Facebook

- Čoveka koji je preživeo rat u Hrvatskoj, Košare... ubila je korona. Peđa je bio jedan od najplemenitijih ljudi koje sam upoznala. Svoj posao radio je časno, pošteno, odgovorno. Njegove ruke spuštale su svakog pacijenta sa petog sprata, njegove ruke učestvovale su svakoj reanimaciji, vadile unesrećene iz saobraćajnih nesreća - napisala je njegova koleginica Aleksandra.

Predrag je prema njenim rečima bio punopravni član ekipe bez kojeg se nije moglo.

- Naš Peđa bio je vozač saniteta. Njegov život nije manje bitan od života lekara i drugih zdravstvenih radnika. Počivaj u miru dobri čoveče, neka te anđeli čuvaju - napisala je Aleksandra.

(Kurir.rs/013.info)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...