DONACIJA KRALJEVAČKOM PORODILIŠTU: 108 spavaćica za mlade mame
Foto: Shutterstock

vredna donacija

DONACIJA KRALJEVAČKOM PORODILIŠTU: 108 spavaćica za mlade mame

Srbija -

KRALJEVO - Krajem prošle godine poznata domaća kompanija koja se bavi proizvodnjom veša i pidžama, pokrenula je akciju za pomoć porodilištima u Srbiji, a ovih dana je došlo i do njene realizacije u Kraljevu, kada je kraljevačkom porodilištu poklonjeno 108 pamučnih spavaćica za mlade mame, u vrednosti od oko 130.000 dinara.

- Ova količina u potpunosti pokriva naše potrebe, tako da ćemo i na ovaj način pomoći majkama da se u našem porodilištu osećaju komfornije. Najlepši životni trenuci treba da budu provedeni u najlepšim uslovima, a u tome nam pomažu i naši prijatelji koji pokazuju zavidan stepen društvene odgovornosti. Zahvaljujemo rukovodstvu i zaposlenima u kompaniji, saopštila je Opšta bolnica „Studenica“ u Kraljevu povodom uručenja vredne donacije.

Kako se navodi u saopštenju, usled velikih teškoća koje je izazvala pandemija korona virusa, u godini koja je za nama pokazali smo veći stepen brige za ljude oko nas, posebno za one koji pripadaju osetljivim grupama, što je uslovilo povećan broj donacija koje su u kraljevačku bolnicu stizale sa raznih strana, a isti trend je nastavljen i ove godine.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja