01:19

Jezivi prizori mučenih pasa iz azila u Kragujevcu

nema dušu

NEMA KO SE NIJE ZAPLAKAO: Mukice umirale od gladi i u najgorim mukama, jezivi prizori izgladnelih životinja iz azila u Kragujevcu

Srbija -

KRAGUJEVAC - Posle noćašnje neverovatne akcije UKP i kragujevačke policije u kojoj je uhapšen D.G. (49), osumnjičen je da je svesno i namerno ubijao, mučio, zanemarivao i zlostavljao pse, portal Kurir objavio je snimke hapšenja i jezive fotografije mučenih životinja koje su skončavale u najgorim mukama, od bolesti i gladi.

03:07

VELIKA NOĆNA AKCIJA UKP: Uhapšen Kragujevčanin, namerno ubijao, mučio i zlostavljao pse u prihvatilištu UŽASNE SCENE

Ovim povodom rano jutros obratio se i ministar MUP Aleksandar Vulin koji je lično prisustvova noćašnjoj akciji.

UPOZORENJE! NIJE ZA OSETLJIVE, SLEDE UZNEMIRUJUĆI SNIMCI I FOTOGRAFIJE

1 / 5 Foto: Kurir

Od tog trenutka ne prestaju da isplivavaju jezivi snimci i fotografije pasa koji su živeli i umirali u najgorim mukama - šugavi, u ranama, u vlastitom izmetu jedući svoj okot ne bi li preživeli. Prizori užasa zgranuli su javnost u Srbiji jer se to nije dešavalo tamo negde u nečijem zabitom dvorištu nego na mestu koje nosi naziv prihvatilište i azil za pse...

01:19

Jezivi prizori mučenih pasa iz azila u Kragujevcu

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. Akciji je lično prisustvovao i sam ministar koji je rekao sledeće: Nijedna životinja ne zaslužuje da se ljudi prema njoj tako ponašaju.

01:14

Ministar Vulin: Policija će učiniti sve da neljude skloni sa ulica, nasilje ne može da prođe nekažnjeno

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uvek će učiniti sve da ovakve neljude sklone sa ulica i da zaštite svaki život u našoj zemlji.

1 / 5 Foto: MUP Srbije

Ministar je zamolio građane, da kada imaju saznanja o ovakvim dešavanjima to odmah prijave policiji, a ne da kače na društvene mreže i bore se za lajkove, kako oni koji su ovako nešto činili, kada shvate da su otkriveni, ne bi sakrili tragove.

1 / 14 Foto: MUP Printscreen

(Kurir.rs/SĐP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja