HIT IZVEŠTAJ SA TEHNIČKOG U LESKOVCU: Gospodine, ne radi vam svirena, dođite kad otklonite kvar (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

neverica

HIT IZVEŠTAJ SA TEHNIČKOG U LESKOVCU: Gospodine, ne radi vam svirena, dođite kad otklonite kvar (FOTO)

Srbija -

I dok su trenutno najveće muke i glavobolje vozača kome se i kako se žaliti ako smatraju da su neopravdano oboreni na tehničkom pregledu zbog primene novih pravila i snimanja kompletnog toka provere ispravnosti automobila, nema čovek koji se nije nasmejao jednom koji je izvršen ovih dana u Leskovcu.

Sačinjeni izveštaj radnika iz jedne od stanica u kojima se vrši tehnički pregled u Leskovcu oborio je bukvalno internet preko noći, a uslikano obrazloženje utvrđene nepravilnosti je postalo viralno na društvenim mrežama.

Na račun "zaključka" kontrolora sa tehničkog pregleda se sada zbijaju različite šale, a ima i onih koji komentarišu da su ovakvi izveštaji zapravo dokaz da se sve može završiti uz malo para i preko veze.

- Svirena ne radi - piše na nalazu.

Od 6. jula je počela primena novih pravila i snimanje kompletnog toka provere ispravnosti automobila, što je značajno usporilo čitav process, ali i podiglo cene ovih usluga.

Nova pravila su donela i nove probleme kontrolorima koji se suočavaju sa besom nezadovoljnih vozača. Kontrolor koji radi na jednoj leskovačkojj tehničkoj liniji ističe da su zaposleni pod velikih stresom.

- Dođite da vidite šta mi doživljavamo svakog dana i kakve verbalne napade trpimo od vozača koji nisu prošli tehnički. Lepo smo ih savetovali koje nedostatke da isprave, ali nisu nas poslušali. Njima nije problem cena tehničkog. Dali bi i više samo da prođu - komentariše serviser.

(Kurir.rs/Rešetka)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track