ZALJUBLJENI MLADOŽENJA IZ RAŠKE POSTAO HIT NA MREŽAMA: Ma reko’ kakva goveda, šta bidne! Neka idu, ja odo’ da se ženim! (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen, Kopernikus RTV Raška

šta je ljubav...

ZALJUBLJENI MLADOŽENJA IZ RAŠKE POSTAO HIT NA MREŽAMA: Ma reko’ kakva goveda, šta bidne! Neka idu, ja odo’ da se ženim! (VIDEO)

Srbija -

RAŠKA - Ljubav ne bira kada i gde se dešava, već kada dođe, ako je jaka i prava, čini da sve drugo sem nje, postane nevažno. Najbolji primer toga, dolazi iz Raške, gde su se dvoje mladih zaljubili jedno u drugo toliko, da je mladoženja u jednom trenutku rešio da ostavi sve seoske poslove, te da pođe da se vidi sa svojom izabranicom, budućom ženom.

Novinar Boško Veljović, u svojoj autorskoj emisiji "Planina i ljudi" uradio je reportažu o paru iz Raške, koji je ispričao kako je izgledao njihov prvi susret nakon što su shvatili da su srodne duše.

U razgovoru je prednjačio mladoženja, koji je, da bi stigao do svoje izabranice, ostavio seoske poslove i uputio se put Novog Pazara. Međutim, splet okolnosti, doveo je do toga da on u jednom trenutku pomisli kako ga devojka "zeza".

"I izjutra se dogovorili, ona da dođe. Sa taksijem i ja da idem, da poranim oko šest, da potražim goveda, pa ću za Pazar. Ma reko, kakva goveda, šta bidne, neka idu, idem ja da se ženim. I odem dole u Pazar, treba pet, šest sati da se dođe do Pazara, pa ček dole, ona do granice, mogla da piše poruke.

Kako je prešla granicu, ušla u taj roming i nije mogla da piše. A mene, za ime miloga Boga, uhvati neka panika i nervoza, reko, od ovoga, nema ništa. Pola sata prođe, ja je zovnu, uplatio ja kredit, ona se javlja, tu smo, daleko, bre, ono kllizav put bio. I došli do Senicu.

Reko, dobro je. I ja odem tamo, reko da popijem kafu, sok, šta bilo, dok se ona ne stigne u kafanu Stari Ras. I kaže, "Zovi me ti za sat". I ja otido tamo, prođe sat, ja je zovnem, ona kaže "pukla nam guma još smo u Senici." Kako ona reče, pukla guma, ja nešto ne poverujem. Reko, sve je to neka za***ancija.", rekao je on, kroz smeh.

06:58

NE VIĐA LJUDE PO DVA MESECA: Iza sedam mora, iza sedam gora, živi gorštak Dane Biorac!

Nakon što se insert pojavio na društvenim mrežama, ljudi su sa simpatijama komentarisali mladi par, govoreći kako je mladoženja sigurno izgubio zbog ljubavi i pamet i glavu, čim je rešio da umesto za odbeglim govedima, krene put svoje drage.

Kurir.rs/Blic/Koperenikus RTV Raška

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track