UŽAS ŽIVI Slikarki iz Zrenjanina ogromna zmija upuzala u dvorište STRAHUJE DA SE NEGDE U BLIZINI KRIJE CELO LEGLO (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen

jezivo

UŽAS ŽIVI Slikarki iz Zrenjanina ogromna zmija upuzala u dvorište STRAHUJE DA SE NEGDE U BLIZINI KRIJE CELO LEGLO (FOTO)

Srbija -

Zrenjaninka Žužana Melegi ostala je zatečena kad je pre nekoliko dana u svom dvorištu ugledala podugačku zmiju.

- Otkud to ovde kad u Štrosmajerovoj ulici nikada nije bilo zmija - pomislila je dok se njen pas borio sa gmizavcem.

Pas je zmiju ugrizao, a Žužana je morala alatom da je udari. Kad se izborila, zmiju je slikala, izmerila koliko je dugačka, a onda bacila.

- Prvo sam alarmirala komšiluk da ljudi znaju šta se pojavilo. Za vikend sam bila u likovnoj koloniji u Elemiru, a u ponedeljak sam nastavila da prijavljujem problem. U zoohigijenskoj službi su rekli da će pomoći, a pomogao je i komšiluk. Danas su celo pre podne bili ovde kod mene policajci, komunalna policija i zoohigijenska služba - priča Žužana za Danas.

Slike zmije koju je savladala okačila je na društvene mreže. Kaže da su poznanici reagovali i da niko nije bio ravnodušan.

- Ostala sam bez teksta koliko je ta prva zmija koju sam videla u dvorištu bila dugačka i velika. Otpuzala je u kuću pored moje, to je prazna, napuštena kuća, možda je tu leglo, ne znam. Ja sam brže-bolje zamalterisala rupu kroz koju je zmija otišla, a posle sam u dvorištu našla još jednu koju sam sredila - priseća se Melegijeva koju sugrađani znaju po lepim slikama vojvođanskih pejzaža i nekoliko murala u gradu.

Žužana Melegi očekuje da će problem u vezi sa napuštenom kućom u Štrosmajerovoj ulici, danas ulici Patrijarha Pavla, a koja sedam godina stoji prazna, biti rešen i da se zmije neće više pojavljivati.

Kaže da radnik zoohigijenske službe prilikom današnjeg izlaska na teren ipak nije ušao u plombiranu napuštenu kuću, gde su se pojavile zmije, već se dogovarao sa komunalnom policijom kako taj objekat raščistiti.

Njoj je obećano da će problem ubrzo biti rešen.

- Dok ne reše problem moji psi i ja smo na oprezu. Nije svejedno. Verujte - kaže Žužana Melegi.

(Kurir.rs/Danas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja