OVAJ ČOVEK REKAO JE SAMO 5 REČI I UŠAO U LEGENDU: Srbijom kruži snimak koji izaziva neverovatnu pozitvnu energiju i smeh (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

Ovaj čovek rekao je samo 5 reči i UŠAO U LEGENDU!

OVAJ ČOVEK REKAO JE SAMO 5 REČI I UŠAO U LEGENDU: Srbijom kruži snimak koji izaziva neverovatnu pozitvnu energiju i smeh (VIDEO)

Srbija -

Snimak za koji se ne zna kada je nastao, ali možemo da kažemo da ima nekoliko godina od kada se pojavio prvi put na društvenim mrežama. Sada ponovo zasmejava Srbiju.

Naime, radi se o jednoj lepoj seoskoj tradicionalnoj manifestaciji u selu Ljutovo kod Subotice, kada je jedan simpatičan čovek izjavio nešto što i dan danas celoj Srbiji, ali i šire mami osmeh na lice.

pijani deda
foto: Printscreen/Twitter

Pitajući ga kako je na manifestaciji ovaj čovek dao je istinit i tačan odgovor rekavši: Toliko je pozitivne energije. Svi pijani. Niko nikome ne psuje majku".

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

ANDRIJU MILOŠEVIĆA DEVOJKA SNIMILA U BOKSERICAMA: Evo šta je glumac radilo, a njoj je baš bilo SMEŠNO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track