SVOJ RAJ NA ISTOKU SRBIJE KUPIO ZA 400€ DA IMA VIKENDOM GDE DA ODMORI: Sklepao kućicu, frižider nema, ali ovako hladi pivo (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

MUŠKI RAJ

SVOJ RAJ NA ISTOKU SRBIJE KUPIO ZA 400€ DA IMA VIKENDOM GDE DA ODMORI: Sklepao kućicu, frižider nema, ali ovako hladi pivo (VIDEO)

Nekretnine -

Lovac iz Srbije pronašao je svoj raj u jednom zaseoku na istoku Srbije, u šumi, i platio ga samo 400 evra.

Od domaćina je kupio plac od četrdesetak ari sa vodom iz obližnjeg potoka da tu dođe kad je slobodan, da se osami, uživa i odmori.

Iako je cena za nevericu, ljudi kad je čuju misle da je greška, ali nije. Pošto je sa zemljištem prošao baš jeftino, uložilo je malo u put, nasuo ga, da automobili bez problema mogu da priđu kući.

Kako kaže jedan od njegovih komšija iz kraja, koji je ovaj video i snimio da bi pokazao kako sve može da se živi na selu, "sklepao" je jednu kućicu koja izgledom podseća na neki mali salaš. Napred je trem gde se sedi za drvenim stolom na klupi, a unutra izgleda ovako...

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

Unutar skromne seoske kućice napravio je i malu sušaru da ima gde da suši meso, loži i kuva na šporetu na drva, a za svetlo tu su fenjeri!

- Ovo je ono kad hoćeš da pobegneš od svih, signala za mobilni nema - čuje se na video-snimku, ali to je verovatno i bila poenta pa lovcu zasigurno ne smeta ni što nema struje jer ova kućica očigledno treba da služi za istinski psihički odmor i osamu u prirodi.

Na par desetina metara dalje, lovac ima i bašticu koju takođe zaliva iz obližnjeg potoka. Toalet je poljski, isti onakav kakav su od dasaka i par eksera pravili naši stari.

lovac, selo, srpsko selo, seoska kuća, imanje, vikendica, istočna Srbija, kvadrat, kuća
foto: Youtube Printscreen

Osim zemlje u tih 40 ari koje je kupio spada i deo obližnje stare šume.

Za muško društvo kome ne treba mnogo komfora, odlično mesto za druženje. Dovitljivom lovcu nije smetalo ni to što nema gde da priključi frižider jer je ispred kuće stavio staru kadu u koju se sliva ledena voda iz potoka pa tu leti hladi pivo.

Kurir.rs/Youtube/Majstor Mario

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track