"PRESTALO DA KUCA HRABRO I PLEMENITO SRCE": Preminuo teško bolesni Nebojša iz Užica čija teška sudbina je potresla celu Srbiju
Foto: Nezavisni policijski sindikat srbije

tuga

"PRESTALO DA KUCA HRABRO I PLEMENITO SRCE": Preminuo teško bolesni Nebojša iz Užica čija teška sudbina je potresla celu Srbiju

Srbija -

Nebojša Božić, mladić iz Užica, čija je sudbina sredinom januara potresla celu Srbiju, nažalost, izgubio je bitku sa opakom bolešću.

Mladi Užičanin vremenom je postao neprepoznatljiv zbog bolesti. Od 2020. godine imao je dve operacije, međutim, značajnijih rezultata nije bilo, a zbog toga je bilo potrebno da ide u Grčku na operaciju gama nožem koji ciljano gađa delove tumora.

Nažalost, danas je stigla tužna vest da je Nebojša preminuo, o čemu je javnost obavestio administrator portala Oglasna tabla Užice na svom Instagram nalogu.

- Tužna, pretužna vest. Našem mladom sugrađaninu Nebojši Božiću posle velike borbe sa bolešću prestalo je da kuca hrabro i plemenito srce. Užičani su pokazali još jednom humanost oko skupljanja pomoći za lečenje, ali Neba nije izdržao. Večna ti slava. Neka te anđeli čuvaju. Porodici iskreno saučešće - pisalo je u objavi.

Nebojša Božić
foto: Facebook/Užice-oglasna tabla

Nebojša Božić, podsetimo, bio je policijski službenik zaposlen u PU za Grad Beograd u Interventnoj jedinici 92. Završio je Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici i Kriminalističko policijsku Akademiju u Zemunu.

Bio je veseo, pametan i pošten mladić, za koga kolege imaju samo reči hvale.

Nebojša je vodio svoju životnu bitku od 2020. godine od kada je bio na bolovanju. Dijagnostikovan mu je karcinom debelog creva nakon čega je dva puta operisan. Bolest se proširila i metastazirala na jetri.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track