MARKA I JELENU IZ ŠAPCA SVADBA KOŠTALA NE PITAJ Ne mogu da prežale što baciše tolike pare na ovu stavku NI KOVERTE IH NISU POKRILE
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

"Šta nam bi DA TOLIKO DAMO"

MARKA I JELENU IZ ŠAPCA SVADBA KOŠTALA NE PITAJ Ne mogu da prežale što baciše tolike pare na ovu stavku NI KOVERTE IH NISU POKRILE

Srbija -

ŠABAC - Marko i Jelena žive zajedno već šest godina, ali su ovog januara odlučili da naprave svadbu. S obzirom da su njih dvoje već stabilan par, isključili su mogućnost da im roditelji pomažu oko troškova za svadbu.

- Pitao sam brata koji radi u inostranstvu da mi pozajmi nekoliko hiljada evra, pa sam računao da ću ja da mu vratim taj novac kada prođe svadba. Bio sam siguran kada sve saberemo i oduzmemo da ću biti na dobitku - rekao je Marko za Naj ženu.

svadba, proslava
foto: Shutterstock

Stvari su malo izmakle kontroli kada je ovaj par odlučio da stavi na papir sve troškove.

Iznajmljivanje sale gde se održavala svadba bilo je po standardnoj ceni kako su i planirali. S obzirom da Markov otac radi u restoranu u Šapcu, on im je obezbedio hranu. Njihovo je bilo da se pobrinu oko kolača i svadbene torte.

- Na tortu nismo trošili mnogo novca. Nisam želela ništa veliko na nekoliko spratova, jer sam znala da će dosta rodbine uz poklon da donesu i tortu. Takav je kod nas običaj.

Muzika je, kaže Jelena, bila među najvećim troškovima.

- Muziku smo platili 6.000 evra. To nam je najveća greška. Prijatelj mi je preporučio ovaj bend. Pošto Marko voli da sluša rok i džez, pitali smo da li u svoj standardni repertoar mogu da ubace i neke pesme po našoj želi. Rekli su da mogu, ali za to im je potrebna još jedna gitara i saksofon, pa će da koriguju cenu. Moja najveća greška je bila što nisam pitala da preciziraju kolika će biti. Sve je ostalo na tome "korigovaćemo i dogovorićemo se". Evo ni sad posle tri meseca ne mogu da dođem sebi da smo toliku cenu muzike platili - Ispričala je Jelena za Naj ženu.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja