5 KOVERATA PO ČOVEKU, POMAMA U NOVOM SADU: 500 razgrabljeno do 11 sati u pošti na Futoškom putu!
Foto: Dado Đilas

Lutrija startovala 1. februara

5 KOVERATA PO ČOVEKU, POMAMA U NOVOM SADU: 500 razgrabljeno do 11 sati u pošti na Futoškom putu!

Srbija -

NOVI SAD - Iako je tek juče počela nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" Ministarstva finansija, u pojedinim poštama u Novom Sadu već u podne nije bilo koverata za nagradnu igru.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

U pošti na Futoškom putu, preko puta Elektrotehničke škole, koverata nije bilo već oko 11 časova, a dobili su 500 primeraka za taj dan.

Slična situacija je bila i u poštama na Limanu III. Bez obzira na veliku zainteresovanost građana, u Glavnoj pošti je bilo koverata, i dobijaju ih i pre podne i posle podne, odnosno kad je dostava.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Da ne bi bilo zloupotrebe, jedna osoba može da uzme do pet koverata. Slanje fiskalnih računa i potvrda za plaćanje karticama (slip) trajaće do kraja marta, koverte su besplatne kao i njihovo slanje.

Organizovanjem nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" Ministarstvo finansija želi da motiviše građane da se uključe u borbu protiv sive ekonomije. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji sakupe najmanje deset fiskalnih računa ili deset slipova minimalne vrednosti od 100 dinara iz ove godine.

U martu će biti organizovana četiri izvlačenja, a dodeljivaće se automobili, putovanja u zemlji i inostranstvu, tehnička roba, kao i glavna nagrada, stan u Beogradu.

(Radio 021/Dnevnik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track