DEVOJKA (20) SKOČILA SA MOSTA U NOVOM SADU IZ ZABAVE: Htela sam da vidim da li ja to mogu?!
Foto: Marina Lopičić

Bacila se u Dunav sa visine od 25 metara

DEVOJKA (20) SKOČILA SA MOSTA U NOVOM SADU IZ ZABAVE: Htela sam da vidim da li ja to mogu?!

Srbija -

Jedna dvadesetogodišnja devojka skočila je sinoć u Novom Sadu sa mosta visokog oko 25 metara u Dunav, "iz zabave", prošla je bez povreda i obećala je da to više neće da radi.

"Htela sam da znam da li ja to smem da uradim i da li mogu. I sada znam da mogu. Neću to više ponavljati, jer mi je policija zabranila, pošto zakoni ne dozvoljavaju da se skače s mosta jer kažu da je to veoma opasno", ispričala je devojka, koja je želela da ostane anonimna.

Ona je sedela u jednom kafiću na novosadskoj plaži Štrand, u blizini Mosta slobode, najvećeg i najvišeg mosta na Dunavu u Novom Sadu, sa kojeg je kasnije skočila, a rekla je da je to uradila jer je "pogodila pesma" koju je prethodno čula.

Dodala je da su se veoma brzo, pošto je doplivala do plaže, pojavili policajci, koje su pozvali ljudi čim su primetili da je prekoračila ogradu mosta, jer su mislili da želi da se ubije."Policija me je pitala da li znam da je to zabranjeno i da li sam želela da se ubijem ili samo da skočim zbog adrenalina. Nisam htela da se ubijem, ja volim da živim, iako živim pomalo ludo", ispričala je ta devojka.

Dodala je da joj je policija potom naložila da sačeka lekare iz hitne pomoći, koji su je pregledali i ustanovili da je dobro.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track