(VIDEO) KABADAHIJE U CENTRU NIŠA: Maloletnici šutirali i polivali vodom starijeg muškarca! MUČNO
Foto: Printscreen/Youtube

Nezapamćeni vandalizam

(VIDEO) KABADAHIJE U CENTRU NIŠA: Maloletnici šutirali i polivali vodom starijeg muškarca! MUČNO

Srbija -

Mučna slika u centru Niša za vreme poslednjeg Nišvil džez festivala se mogla videti gde četvorica maloletnika šutiraju i udaraju jadnog čoveka.

Niški snimatelj koji je dao ovaj video klip je snimao grupu koja je nastupila u okviru pratećeg programa kod česme u epicentru Niša, ali onda je usledilo nešto čime ni jedan grad ne može da se pohvali.

Foto: Printscreen/YouTube
Foto: Printscreen/YouTube

"Kamera mi je krenula na tu stranu jer sam video da gaze onu travu, a ostao sam zabezeknut kada sam uočio da maltretiraju jadnog čoveka", kaže on.

On dodaje da je čovek sa svojom flašicom došao samo da natoči vodu na česmi.

Na snimku se vidi sve sem kada mu ova četvorica kabadahija otimaju flašicu, prskaju ga vodom, šutiraju i verovatno vređaju. Čovek je ili pripit ili je njegova usporena motorika rezultat medikamentske terapije. Četvorica klinaca su mu prvo otela flašicu pa su ga prskali, šutirali u leđa, kada je krenuo pored česme, jedan od njih ga je šutnuo u zadnji deo noge, u predelu kolena, tako da je pao…

Za sve to vreme su građani, ali i što je strašnije – turisti gledaju šta se događa, ali niko nije „prstom mrdnuo“ da pomogne čoveku pa se s jedne strane možemo zapitati u kakvom to društvu živimo. Nadamo se da će ovakvih slika biti što manje jer je Niš miroljubiv grad.

(građanin.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track