PUTNICI SE SMRZAVALI U VAGONIMA OSAM SATI: Voz posle višesatnog čekanja konačno krenuo za Bar!
Foto: Čitalac Kurira

Zastoj zbog nesreće

PUTNICI SE SMRZAVALI U VAGONIMA OSAM SATI: Voz posle višesatnog čekanja konačno krenuo za Bar!

Srbija -
VALJEVO - Voz na liniji Beograd - Bar sedam sati je stajao kod Valjeva zbog saobraćajne nesreće u kojoj je stradala jedna osoba

Voz na liniji Beograd - Bar, koji je više od osam sati stajao kod Valjeva zbog saobraćajne nesreće u kojoj je stradala jedna osoba, krenuo je oko 20. 15 za Crnu Goru i trebalo bi da stigne u Podgoricu oko dva sata posle ponoći.

Putnici su satima sedeli u vozu bez grejanja, u mraku a kažu da im se niko nije obratio da im kaže šta se dešava i koliko će čekati. Prema informacijama dobijenim od putnika i u Železničkoj stanici u Podgorici, voz koji je iz Beograda krenuo jutros u 9.00 časova, morao je zbog udesa da promeni lokomotivu, a očekuje se da će u Bijelo Polje stići oko ponoći.

Foto: Čitalac Kurira
Foto: Čitalac Kurira

Saobraćaj je prekinut kada je međunarodni voz, koji je jutros krenuo iz Beograda za Bar, na putnom prelazu obezbeđenom znacima drumske signalizacije (Andrejin krst), naleteo na automobil. Međutim b ni posle uviđaja voz nije mogao da nastavi putovanje zbog kvara na kontaktnoj mreži, nastalog prilikom nesreće na putnom prelazu, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track