Kratkoročna štednja se isplati
Foto: Promo

Štednja u evrima

Kratkoročna štednja se isplati

InfoBiz -

Ponuda Addiko banke u Mesecu štednje je 2 odsto na rok od šest meseci

Addiko bank a.d. Beograd je u okviru „Meseca štednje“ pripremila specijalnu, akcijsku, ponudu za štednju u evrima. Kamata na period oročenja od šest meseci je 2 odsto na godišnjem nivou. Ponuda u Mesecu štednje odnosi se na nove klijente Addiko banke za iznose oročenja do maksimalno 50.000 evra po klijentu i traje do 30. novembra.

„Štednja bi trebala da bude jedan od osnova za dugoročno planiranje života, kako velikih tako i malih stvari. Kratkoročno štednja može da vam donese neki profit i da odete na neko lepo putovanje ili kupite sebi nešto što ste želeli. Dugoročno štednje vam pruža sigurnost da ako se nešto desi imate na šta da se oslonite. O štednji stalno treba razmišljati, a ne samo tokom Meseca štednje kako biste mogli da planirete kako dugoročno tako i na kraće staze“, rekao je Nebojša Pantelić član Izvršnog odbora Addiko banke.

Osim ponude u evrima Addiko banka svojim postojećim i budućim klijentima nudi i konkurentne uslove za štednju u dinarima i dolarima. Više o ponudi na sajtu Addiko banke.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track