Ne dočekujte značajne životne trenutke kao iznenađenje
Foto: Profimedia

Štednja smanjuje izazove

Ne dočekujte značajne životne trenutke kao iznenađenje

InfoBiz -

Koliko puta vam se dogodilo da ste se iznenadno našli u situaciji koja iziskuje nešto veće troškove i zbog toga u datom trenutku izgleda bezizlazno? Bilo da je reč o školovanju deteta, poslovnim obavezama, porodičnim prilikama i događanjima sa prijateljima, gotovo svi povremeno prolaze kroz istu situaciju.

Sa druge strane, postoje oni značajni trenuci koji sačekaju svakoga od nas u nekom periodu života, pa ipak i njih često dočekamo nespremni. Mesec štednje pravo je vreme da se podsetimo da za to nema razloga.

Jedan od primera jeste punoletstvo deteta i svi lepi, ali i skupi benefiti koje ono sa sobom nosi. Danas je gotovo nezamislivo ne obeležiti osamnaesti rođendan, što se neretko pretvara u veliku zabavu na izazovnoj lokaciji i uz puno zvanica. Osim toga, najveći broj dece tog uzrasta već je krenuo u auto-školu i jedva čeka dan kada će mu biti dozvoljeno da se samostalno provoza gradom.

Bez obzira na težnju većine roditelja da sve ove želje deteta ispuni, i to u najkraćem roku i na najbolji način, nužno je imati u vidu da je za ovakve prilike potrebna priprema. Čak i onim porodicama koje spremno dočekuju jedan od ovih velikih momenata, za sve druge idealna bi bila štednja.

U najboljem slučaju, u pitanju je oročena štednja u evrima Addiko banke, koja je ove sezone rešena je da vam pruži sigurnost i nagradi vas više nego dobrom godišnjom kamatnom stop mod dva odsto za period oročenja od 6 meseci. Ponuda se odnosi na nova depozitna sredstva za iznose oročenja do maksimalno 50.000 evra po klijentu i važi do 30.11.2018. Iskoristite ovo vreme da se sa decom dogovorite o njihovim željama i vašim mogućnostima, koje će vam u ovom slučaju pružiti više slobode i lišiti vas stresnih situacija.

(Promo - tekst / Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track