Vladimir Stojković: Bojana me je prevarila s Branislavom!
Foto: Dado Djilas

Ekskluzivno za Kurir otvorio dušu

Vladimir Stojković: Bojana me je prevarila s Branislavom!

Stars -
To nije jedini razlog za naš razvod. I ja sam kriv, grešio sam, ali kad sam saznao da je s njim više od dve godine, definitivno je puklo

Vladimir Stojković ekskluzivno za Kurir otkriva zbog čega je njegov četvorogodišnji brak sa Bojanom doživeo krah. Iako je sa suprugom s vremena na vreme imao ozbiljne krize, koje su nekako uspevali da prevaziđu, Stojke potvrđuje da je kap koja je prelila čašu zapravo njena prevara.- Uvek sam prihvatao sve na svoja leđa. I verovatno bih istrajao u tome da nije počela da kruži priča da sam ja rasturio brak, da sam našao devojku. Niti je Dejana kriva, niti to ima veze sa istinom. Teško mi pada kad čitam po novinama da sam loš otac, što je neistina, i to me boli. Patrijarhalno sam vaspitan. Hteo sam da živim mirnim porodičnim životom, a Bojana je bila ta koja je želela da bude poznata. Otud tolika medijska pompa oko nas. Sad ne mogu da pređem preko nekih stvari, pogotovo što su toliko daleko otišle. Imam potrebu i ja nešto da kažem.Hoćeš da kažeš da je istina da te je ona varala?- Kao što je moglo da se pročita na nekim portalima, istina je da je Bojana u vezi sa Branislavom (direktorom u „Elektromreži Srbije“ i predsednikom Skupštine KK Crvena zvezda, prim. aut.). To je razlog našeg razvoda, ali ne i jedini. Ima ih više. I ja sam kriv, grešio sam, ali kad sam saznao da je s njim više od dve godine, definitivno je puklo i odlučili smo da se razvedemo.Da li je tačno da poznaješ Branislava?- Da, poznajemo se. Bili smo drugari neko vreme, momak mi je bio i na svadbi.Kada si saznao da je u vezi s tvojom ženom?- Saznao sam u decembru i tad smo se razišli. Pokušali smo to da sakrijemo, ali nismo uspeli. Na kraju se pronelo da sam ja glavni krivac, a nisam. Niti sam ja ostavio familiju, ni dete, niti bilo šta od toga. Ne sviđa mi se što se navode takvi razlozi, a ne taj momak.Kako si otkrio da te Bojana vara?- Preko zajedničkih prijatelja, a kasnije sam se i sam u to uverio. Posle sam od istih tih prijatelja čuo da je navodno bio problem kako ću ja reagovati na to. Njih dvoje se sve vreme pozivaju na ljude iz politike i državnog vrha, tako da ne želim da se više uplićem dublje. Rekao sam razlog, i to je to. Bojani ću uvek biti prijatelj. Uvek ću za dete dati i više nego što sud odredi. Znači, da sam loš otac - nisam. Da sam upropastio brak - nisam. To samo želim da se zna. A o mojoj bivšoj ženi i dalje - sve najbolje.

Branislav je direktor u preduzeću „Elektromreža Srbije“
Branislav je direktor u preduzeću „Elektromreža Srbije“

Dejana nikad ne bi bila s oženjenimKoliko traje tvoja veza sa Dejanom?- Poznajemo se dugo, ali nikad se nisam usudio da uđem u nešto s njom jer sam bio oženjen. Ona nije devojka za takvu vrstu veze, niti je to zaslužila. Niti bi ona pristala da bude sa mnom dok sam u braku. Tek kad se meni rasturio brak, počeli smo da se družimo, i to je preraslo u nešto ozbiljnije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja