VOLELA SRPSKE ŽESTOKE MOMKE: Doris Dragović bila u vezi sa Giškom!

Fascinirali je beogradski kriminalci

VOLELA SRPSKE ŽESTOKE MOMKE: Doris Dragović bila u vezi sa Giškom!

Stars -
Đorđe Božović Giška nije bio posesivan lik i nije mu smetalo što je Doris bila predmet mračnih želja muškaraca

Srpska snajka!Hrvatska pevačica Doris Dragović, koja će pevati u Beogradu 14. februara, osamdesetih godina zavodila je žestoke momke iz Srbije. Posle informacija da je bila u vezi sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, Doris se dovodi u vezu sa još jednim momkom sa "beogradskog asfalta", Đorđem Božovićem Giškom.

Doris i Giška su se upoznali u Beogradu, s obzirom na to da je hrvatska pevačica provodila najviše vremena u prestonici Srbije i Jugoslavije.

- Giška je redovno dolazio na njene nastupe i uvek bio u prvim redovima kako bi pevačici zapao za oko. Posle jednog koncerta poslao joj je buket od sto ruža s porukom da mu se priključi na večeri. Doris je prihvatila - navodi izvor i dodaje da su oni brzo stupili u strasnu vezu, koju su krili od javnosti, što je zahtevala Dragovićeva. Doris je bila jedna od najpoželjnijih žena u SFRJ i muškarci su gubili glavu za jednu noć sa njom.

- Božović nije bio posesivan lik i nije mu smetalo što je Doris bila predmet mračnih želja muškaraca. On nije bio ti koji je voleo pevačice, ali ona je bila izuzetak - kaže izvor. Par je izlazi u noćne klubove, a najveći deo vremena su provodili na putovanjima u Evropim, najčešće u Italiji.- Razišli su se neposredno pred izbijanje konflikta u Jugoslaviji i posle se nisu videli - otkriva izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track