Vučić: Miškoviću smešno, meni nije

Saslušanje vlasnike Delte

Vučić: Miškoviću smešno, meni nije

Politika -
Potpredsednik Vlade izjavio da je za naredne dane zakazano šlušanje Miroslava Miškovića i po drugim predmetima

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je za naredne dane zakazano šlušanje vlasnika kompanije Delta Miroslava Miškovića i po drugim predmetima. Prema njegovim rečima, Mišković je danas saslušan samo u vezi jednog predmeta.

Vučić je uoči sednice Glavnog odbora SNS rekao novinarima da ne raspolaže detaljima o saslušanju Miškovića i da ne želi da ga sutra u medijima nazovu diktatorom koji raspolaže svim informacijama, ali da je upoznat sa tim da je tema saslusanja danas bio samo jedan predmet, ne precizirajući koje.

"Danas je odgovarao samo po jednom predmetu i nije želeo da se nastavi po drugom, trećem i četvrtom. Saslusanje je trajalo četiri sata i verovatno nije imao želje i volje da nastavi", rekao je Vučić. On je naglasio da su za naredne dane zakazana nova salušanja, ali nije precizirao o kojim predmetim a je reč, naglašavajući da za saslušanje Miškovića javnost ne bi ni znala da on sam to nije objavio.

Upitan da prokomentariše opušteno i lagodno ponašanje Miškovića prilikom dolaska na saslušanje, Vučić je rekao da njemu ništa nije smešno. "Nijedan od ovih predmeta nije mi smešan", naveo je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track