VUČIĆEVIĆ DVOSTRUKA LIČNOST: Koga, bre, lažeš, Bebina zvečko!
Foto: Zorana Jevtić

Šizofrenija: Vučko u Srbiji pljuje, u Crnoj Gori liže

VUČIĆEVIĆ DVOSTRUKA LIČNOST: Koga, bre, lažeš, Bebina zvečko!

Politika -
U pokušaju da prikrije veze s medijskim magom, Dragan J. Vučićević ga u srpskom Informeru naziva Lakiranom Bubašvabom, a u crnogorskom mu daje punu podršku

BEOGRAD - Dvostruka ličnost.Posle priznanja Vladimira Bebe Popovića da je, pored TV Pink, i list Informer pod kontrolom Vlade Srbije, uredništvo ovog tabloida je na skromnom prostoru poručilo direktoru Instituta za javnu politiku da „odbije“ od njihovih novina, te da prestane sa iznošenjem laži.To bi možda i moglo da se zavede kao nekakvo „pranje“ da taj isti Informer, izdanje za Crnu Goru, nije u utorak „dao“ naslovnu stranu ovom medijskom magu da nastavi s bezočnim napadima na Vanju Ćalović, izvršnu direktorku MANS, možda jedinu osobu u Crnoj Gori koja se usuđuje da istražuje kriminalne radnje DPS.

Glavni urednik Dragan Vučićević u srpskoj verziji Informera "napada" Bebu i proziva ga za uticaj u medijima, dok u crnogorskoj gusla porno podmetačinu pokušavajući da Popoviću pruži punu kredibilnost za isnesene tvrdnje.

Tako je Popović u tamošnjem Informeru dobio prostor na gotovo celoj naslovnoj strani. Naravno, tema mu je uža specijalnost - snimak zoo-seksa, za koji on tvrdi da je na njemu Vanja Ćalović.„Popović: U porniću je Vanja Ćalović“, naslov je na prvoj stranici ovog tabloida, izdanje za Crnu Goru.Pa je tako pitanje kako to da je Vladimir Beba Popović u Srbiji najveći cenzor, a u Crnoj Gori kredibilan sagovornik. Za ocenu pornića, doduše, ali, opet, kredibilan sagovornik po Vučićeviću.(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track